Öhhh

Okej, gjorde ett ryck för att göra mig snygg (?) o ställde mig i duschen för att raka bena. Vad upptäcker jag då?? Jo två finnar!!!! Inte i ansiktet, inte på ryggen, inte ens på armen utan på benen (?) Ett satt på mitt ärr på knät (?) Hur kan det bli en finne på ett ärr? Jag förstår inte, kan nån förklara?? Den andre satt på smalbenet... förstår inte hur min kropp fungerar???


En stund till

Har sen jag skrev sist färgat ögonfransarna, pratat i telefon i mer än 1 timme m Fredrika, skrivit inlägg o kommenterat andras bloggar och börjat pussla lite...men blev lite störd av en som ville prata på msn :).... får se om jag hinner pussla mer....

Skällsord

Har precis fått ett skällsord tilldelat mig. Tydligen så är jag en kossa??? Är det inte bättre att kalla personer vid sitt rätta namn. Här kommer en liten lektion:

                                         
Kossa = kärring eller?
Eller är det nåt annat värre? Ja inte vet jag, jag säger bara sånt som är sant :)

Halva söndagen

Nu har halva dagen gått o jag har fått såååå mkt gjort. Vet inte vart energin kom ifrån men jag tackar o tar emot. Jag har:

1. postat traderavinster
2. handlat på mitt minikonsum
3. rensat o iordningställt i lägenheten. (mkt snyggt)
4. diskat
5. satt upp gardiner o tavlor.
6.pysslat med en present (vem ska få den tro?...)
7. lagat mat (flugande jakob, du skulle varit här Stefan)
8.sett ett avsnitt av felicity
9. gjort iordning matlådor
10. kollat in olika bloggar

Nu är det flera timmar kvar tills det är dags för sängen så jag undrar vad jag ska hitta på? Fredrika jag började pussla igår så det kanske blir det. Ska pyssla klart m presenten oxå :)

Ja vi får se, rapport kommer....


Skrikande barn

Är det nåt som jag inte klarar av så är det skrikande barn, speciellt inte när de är sisådär 2-3 år o har en otroligt pipig röst. Jag har då en granne vars barn är i den åldern o som ALLTID skriker i trappuppgången. Eftersom de oxå bor på 3:e våningen blir det en hel del skrikande på vägen upp o ner. Jag blir galen!! Igår när jag kom från tvättstugan vid 21.30 började ungen gallskrika i trappen så jag fick tom hålla för öronen. Faan kan de inte sluta skrika el kan inte föräldrarna säga till? Nu får jag väl en hel del kommentarer från småbarnsföräldrar men det skiter jag i. Jag står inte ut med pipiga barnskrik!!!!


Mer än halva

Nu har mer än halva lördagen gått o hittills har det gått bra. Har haft lite kvalitetstid med mig själv. Började dagen med att dusha o fräscha till mig. Sen bar det av till det stora centrum för att spana in det ordentligt. Gick ganska fort men nu vet jag iaf var Harrys ligger :)
Lyckades handla lite oxå, en luvtröja och ett par nya gympaskor. Var behövligt då mina gamla var så slitna så jag fick sår på hälen för att plasten hade kommit fram. :) Vet inte om de är snygga, ser lite klumpiga ut men de var dem som fungerade bäst för plattfoten. Hoppas de duger för annars får jag sälja dem på tradera, var nämligen rea på dem så jag får inte lämna tebax dem.
Försökte fixa nya dammsugarpåsar oxå men det verkar vara en omöjlighet, ahhh vad är det för dammsugare jag har köpt. Fast det var en säljare som kunde beställa men då måste jag veta exakt vad jag har för nummer på dammsugaren. Att det ska vara så besvärligt att köpa dammsugarpåsar, måste det finnas en mijon olika märken o modeller? Jag blir galen.
Resten av dagen har jag fixat lite i lägenheten, inte mkt men nu står iaf cd skivorna på rätt plats. Annars har jag mest suttit och läst. Läste en bok som heter blocket o den var riktigt bra.



Det konstigaste med att vara ensam är att man har ingen att prata med. Ibland känns det som om man inte har nån röst? Jag vet att jag har men jag har inte använt den. Hm...

Home alone

Jaha då ska man vara ensam i sin lägenhet för första helgen här i Karlskoga. Vet inte om det ska bli skönt eller jobbigt? Hittils har det varit helt ok, men nu börjar ångesten krypa lite, kanske går över tills imorgon? Hoppas det. Ska iaf försöka få en del gjort men vi får se vad det blir. I värsta fall kan jag ju jobba (ha,ha). Nej det går nog bra, är bara inte van att vara ensam i en stad(?) där man inte känner nån....ja,ja det ördnar sig väl?

Kultur, kyla o mygg

Jaha då har man blivit lite kultiverad då. Har precis kommit hem från en teater i obygden. Det är inte för att jag känner att jag måste dela med mig av kulturen som jag skriver mitt i natten utan för att jag fryser så, så jag måste bli varm innan jag kan lägga mig o sova!
Har alltså varit på en teater som heter Hren och vråken. Långt upp i skogen var vi, flera mil utanför Karlskoga. Kan det bli mer obygd? I allafall var det några kändisar med som tom jag visste vilka de var. Det var Bellman, Fredman o Ulla. Riktigt bra men oootroooligt kallt. Det var en utomhus teater o ni kan tänka er hur kallt det blir framåt kvällen. Trodde inte att den för det första skulle hålla på så länge o att det skulle bli sååå kallt. Jag som nästan aldrig brukar frysa frös som en hund. Inte nog med det så var det fullt med mygg, så jag har säker fått en hel del myggbett. Ja vad gör man inte för att få sig lite kultur???
Har nog ätit den dyraste picknickkorgen någonsin. Man kunde beställa till en korg med mat med biljetten som man då kunde äta innan. Det gjorde vi. och det kan jag säga, den var dyr!!! För ca 160 kr fick man 2 kycklingklubbor, lite potatissallad, lite bröd, två mjukostar, vattenmelon till efterrätt o coca cola. Gud vad mycket annat jag hade kunnat köpa för det!!! Vill inte ens tänka tanken.
Nej nu har jag blivit tillräckligt varm för att försöka sova. Natti, natti

Roliga mejl

Det som är kul med att börja jobba igen är alla roliga mejl som börjar rulla igång. Det är kul att få flina eller skratta lite på arbetstid. Idag kom det två. Den ena handlar om det nya modet från Japan som jag ALDRIG kommer sätta på mig. Jag hoppas verkligen att det är ett skämt för jag kan inte tänka mig att nån vill sätta på sig dessa kjolar!!

Snygg att visa trosorna el?

Tänk att möta denna kassörska...

Sen fick jag ett mer sant mejl. Handlade om män o kvinnor o hur olika vi är. Jag tycker denna blid säger allt.


Och stämmer detta verkligen?.Finns inte den perfekta mannen? Då kommer jag sluta så här...känns tragiskt :)

Fattig

Jaha då har man betalt alla räkningar o är pank igen :). Okej inte riktigt eftersom jag fick två löner:) men jag måste spara o det är det tråkigaste jag vet...Vill bara shoppa!!!
Var iväg efter jobbet och storhandlade. Jag har aldrig fyllt på ordentligt här så nu passade jag på. Blev en stoor summa. Kändes som om jag handlade för en hel familj o så var det bara lilla(?) jag. Var helt groggy av trötthet så det blev nog fler saker än jag hade tänkt, men nu har jag mat för lååång tid framöver :). O för mig är det guld värt att ha både kylen o frysen full av mat!! 

God morgon

Vaknade i morse alldeles för tidigt. Den jäkla mobilen ringde 5.30. Varför ska jag alltid gå upp såååå tidigt? Idag var det nog värre än vanligt. Hade drömt en massa som jag själklart inte kommer ihåg nu, så det kan nog spela roll att jag är så trött.
Sitter här nu som ett vrak på jobbet o väntar bara på att få gå hem. Positivt är att idag får man LÖN. Får iaf känna sig rik i ett par timmar :)

Äntligen

Äntligen har mitt energispridare kommit hem. Har varit sååå nyfiken hela helgen, men nu vet jag. Det är jobbigt att inte kunna prata, messa, chatta eller läsa på bloggen med en person. Fick massvis med positiv enegi bara på ett litet(?) samtal.

Välkomnad

Idag blev jag välkomnad till huset av min granne :). Alltid rolig att känna sig välkommen. Det tog ändå lite tid för hon o jag har nog hälsat på varandra ett antal gånger men nu tyckte väl hon att det var läge. Jo då hon tyckte det var så kul att jag hade flyttat in. Tyvärr nämnde hon oxå att det var kul att jag var svensk o inte utlänning. Blir lite ledsen när de säger  så. Speciellt eftersom jag jobbar ihop med utlänningar o det är inge fel på dem. Ja, ja fördomar finns det alltid, men SÅ många utlänningar bor inte i området. Jag kontrade med att ja och visst är det kul att det INTE är en gamling som flyttar in.(bor mer panchissar än utlänningar)

En morgonhistoria

Jaha här trodde man att det bara hände saker på kvällarna här i mitt område i Karlskoga, men icke. I morse när jag kom ut för att gå till jobbet ca6.30 hörde jag röster redan i trappuppgången. Detta är mycket ovanligt eftersom det brukar vara mkt tyst då. När jag kommer ut ser jag 4 personer sittandes på en bänk utanför min port. Jag hörde ju på snacket att de hade fått en och annan innanför västen. Självklart var de tvugna att prata med mig o jag som alltid är trevlig var ju tvungen att svara. Alltså, hur illa ställt är det för alkolistena om de sitter 6.30 ute på en kall bänk i nästan inga kläder? Frågan är om de har suttit där hela natten eller om de började på morgonen? I vilket fall så börjar jag fundera på vad det är för område jag bor i? I och för sig är det lite roligt att det händer nåt, men hur ska det sluta??

Jaha då sitter man här nyduschad, fräsch och sexig(?) och ingen att visa upp sig för. Vilket slöseri...:)

Slut på sommaren

I lördags var det dags för sista nattvandringspasset. Även om det är lite skönt att inte behöva jobba på helgen så känns det lite trist. Det har varit ett skönt gäng(de flesta) och många oseriösa ämnen har behandlats och mycket skratt. Många av nattvandrarna har man jobbat ihop med i två somrar och har blivit som vänner. Så det var med blandade käslor som man gjorde sista passet. Det man med säkerhet vet, att när nattvandringen är slut, ja då är sommaren slut....
Och det slutade med en MYCKET kall natt. Så sommarjobbet är slut...

Ännu en kvällshistoria

Det hände faktiskt ännu en kvällshistoria förra veckan som jag glömde att berätta. Kanske beror på att denna gång blev jag inte rädd utan mer fundersam.
Jag och Boris var alltså ute på den traditionella kvällspromenaden när jag hörde gitarr klink. Tänkte inte så mycket mer på det men när jag kom tillbaka hem hörde jag gitarrspelet igen..
Nu såg jag TVÅ män som stod i lekparken och spelade gitarr vända mot varandra. Nån slags battle?? Det ända jag tänkte var att eftersom det var en kall kväll borde det inte vara så smart att stå ute o spela gitarr, för blir inte gitarrer ostämda i kyla?
Man kan ju undra vad det är för område jag bor i egentligen....ja ja jag får ju iaf nåt att blogga om....

Inköp

Det blev en lite tur till IKEA trots allt!! Dock inte så mycket inhandlat men det viktigaste. Nu kan jag iaf få ordning i badrummet bland alla mina saker och bland mina kläder :) Det är ju ett steg på väg el?

Nu är det dags för lite slappning o sen är det snart dags för att jobba. Finns inga ursäkter idag inte...

Kvällsmat?

Det blev isig vaniljglass med oboypulver. Inte direkt nån Ben and Jerry men det gick ner. Piggnade dock inte till o nu är det väl ingen idé? Lika bra att lägga sig o sova ordentligt så jag orkar med morgondagens strapatser. Kanske en tur till IKEA?

Gick sista turen med Boris. Det var lugnt här i Karlstad. Varken en galen katt eller en mörk man på en mörk bänk. Däremot var han skit jobbig o gick och snosade o slickade efter alla brudar. Vad är det med er killar? Är övertygad om att om människomän fick och kunde så skulle de oxå gå runt som kåta hundar. Eller?

Fick lite dåligt samvete för en stund sen. Har två katter som inte bor med mig längre och den ena Selma är väl "min" katt. Hon blev så glad förut när Boris hade gått o lagt sig och var hur kelen som helst. Fick lite dåligt samvete att jag inte kan ha henne längre. Det värsta är att Fet Gertrud hennes syster kräver all uppmärksamhet så när jag inte är där får hon inte den uppmärksamhet som hon egentligen vill ha. Tyvärr går inte kombinationen Boris+liten lägenhet ihop så hon får bo kvar här, men det känns inte sådär jättekul. Jag får väl se det som om barnet har flyttat hemifrån el?....


Tänk att vakna med den här katten brevid sig!!

Snark

Jaha då har man avslutat ännu en vecka på jobbet. Känns som om jag nästan(?) har kommit in i rutinerna. Känns lite tragiskt att det bara tar två veckor så är det som vanligt :(. Det vanliga var iaf att jag inte fick mkt gjort idag. Fredagar är ju min planerings dag men det inträffar ALLTID en jäkla massa möten som alltid tar hemskt mkt tid. Onödigt med möten, vem behöver prata m andra? Sen blev det inte mkt gjort. Måste ju kolla alla mina bloggar som jag läser, kolla mejlen osv...
Nu sitter jag i Karlstad o skulle egentligen ha jobbat men det blidde inte så. Var helt medvetslös när jag kom hit så jag valde att skippa det. Vad hände istället då? Jo jag somnade i soffan framför nyheterna!!! Varför ska man alltid somna framför nyheterna? Jag vill faktiskt veta vad som händer i världen. Nu är jag så där lagom groggy i huvudet....Kanske en sockerchock hjälper?


Klagomål

Har fått en kommentar från en viss dum-per att jag hade en bild på förra årets IKEA katalog. Jo, jag vet att det är den gamla katalogen men jag trodde inte bilden var den viktigaste utan ATT katalogen hade kommit. Det var det som var lyckan!!! Sen om man hade lite pengar att handla på vore ju ännu roligare :) Fast det ska bli en liten sväng där framöver. Antingen i morgon i Karlstad eller nästa helg, men då blir det Örebro, har inte bestämt mig...


En ny bild på den NYA katalogen

En otrooligt lyckad dag

Då var Kick offen avklarad. Var lite nervös över vad resten av kollegiet skulle tycka om dagen. Problemet när man ska anordna nåt roligt så vet man aldrig om andra tycker det är lika kul som en själv. Jag o Iréne hoppades att de andra skulle gilla dagen. Var lite nervös igår att jag skulle få stå för hela själv. Iréne var nämligen lite sjuk igår o risken var att hon inte skulle dyka upp idag. Jag tänkte att jag dööör om jag ska hålla i allt själv. Men hon kom o dagen blev otrooligt lyckad. Alla tackade för dagen. Nästa gång vill iaf jag inte anordna dagen för en annan kunde ju inte delta i det roliga på samma sätt. Men nu har vi iaf satt ribban o lämnar över stafettpinnen. (Fredrika förstod du sportkommentarena?). Dock är jag skit trött. Har så ont i fötterna o benen o ingenting hjälper. Kommer nog var som en snurrig pippi imorron. Lite dagen efter känsla kanske?
Tyvärr kan jag inte visa några bilder från dagen trots att kameran gick i ett då mina arbetskamrater inte vet att jag bloggar. Vet inte om jag vill att de ska läsa om mig o mina tankar, men kanske för att öka statistiken? Tycker min besöksstatistik har gått ner lite så kanske är det ett alternativ?
Visar iaf en bild på den otroligt fina "plankan" som vi åt till lunch.

Va faan jag är tom i bakgrunden. Tur att det inte var helbild för jag skratta mig svettig o var ingen vacker syn. Tur att det bara är oldies på mitt jobb när det gäller karlfronten:)

WTF

Varför blir inget som man tänkt sig? Hade en enda enkel uppgift o inte ens det klarar jag! Skulle baka den förbannade kaka som jag har tipsat alla om, och vad händer den ser helt muppig ut!!! Det vore väl inget om det inte var så att jag ska ha med den på Kick offen imorgon. Faan vad pinsamt. Hoppas i alla fall att den smakar gott, annars får jag sjukskriva mig i en vecka...skoja bara. Nä men allvarligt, varför händer alltid det när man vill att det ska vara bra och inte när det bara är familjen eller nån som ska äta den. Jag blir gaalen!!!

Äntligen

Så har äntligen den nya IKEA katalogen kommit. Kan livet bli bättre?....


Kvällens bestyr

Det blev en hel del gjort under kvällen i allafall. Jag löste min beslutsångest genom att:
1. Titta på ett avsnitt av Felicity på Dvd
2. Ta en massa bilder till mina framtida tradera försäljningar.
3. Duscha o raka mig under armarna. Vill inte se ut som Dum-pers drömtjej.
4. Lagt upp några annonser på tradera.
5. Pratat med en massa människor på msn.

Kan oxå berätta att jag har slutat med det nya att laga mat. Idag har det blivit: några bitar gott o blandat(hade kvar sen båtturen) och lite glass. Nyttig middag el? Slipper iaf disken :)

Boris har bara slappat. Hur kan man vara så trött när man bara 1. sover 2. sover 3. sover? Mysigt ser det i allafall ut:)




Beslutsångest

Idag har jag värsta beslutsångesten. Vet inte vad jag ska göra. Allt beror på mitt dåliga minne. Skulle egentligen baka min underbara kaka för att vi ska bjuda på den på Kick offen. Åkte glatt iväg o handlade alla ingredienser o tänkte att nu är jag ute i god tid o behöver inte baka dagen innan. Det sket sig. När jag kom hem kom jag på att jag hade glömt elvispen på skolan som jag skulle låna då jag inte har nån elvisp hemma. Så nu vet jag inte vad jag ska göra? Finns ju massvis att göra men jag vet inte om jag ska lägga pussel(har ju äntligen fått mina Wasgij pussel), glo på Dvd eller lägga ut några annonser på tradera? Dagens i-landsproblem eller?

Vad ska jag välja?


pussel?

Tv?

Tradera?

Fortsättning följer....

Mörkrädd?

Jag som aldrig har varit mörkrädd i hela mitt liv börjar nu fundera om jag inte är lite mörkrädd iaf? Eller så är det Karlskoga som gör det? Blev iaf skrämd igår kväll också, inte för att någon hoppa på mig el nåt sånt men... Så här var det. Jag o Boris var på kvällspromenad o var precis på väg hem. Vi svänger runt det sista hörnet o det ända jag funderade på var varför Boris helt plötsligt var så intresserad. Det är ju inget ovanligt att han helt plötsligt får för sig att just denna plats är mycket intressant. Nu var det så att det satt en mörk man i mörkret på en bänk just där o när jag såg honom skvatt jag högt o utbrast: Herre gud!!! Sen var jag tvungen att hälsa för jag skämdes så:) Varför måste jag alltid vara så högljudd?? Pinsamt var det i allafall o jag brukar som sagt inte reagera så mycket. Kanske beror det på att jag är lite nervös över att träffa på den där galna katten en gång till på kvällen...

Ingen tid

Jag fattar inte vart all tid tar vägen? Har snart bott här i två veckor o jag har fortfarande ingen bättre ordning i lägenheten. Vet inte heller när jag ska få tid? Ska nog sluta laga mat för det skapar så mkt merarbete:) Nä men allvarligt, det är ju på helgerna som man har tid o förra helgen var jag på kryssning o nästa helg ska jag jobba på nattvandringen...ahhh det får bli helgen efter det. Då får det bli ett rejält ryck så det blir lite bebott här. Fattar inte varför man måste arbeta, det gör ju att man inte har tid eller ork med nåt annat:) Stort problem, he, he.

Åh så kom eleverna

Då var det dags att börja arbeta på riktigt!!! Idag kom eleverna för upprop, så det var inte speciellt ansträngande:) Dock lite pirrigt! Har ju en hel del halvnya, helnya o gamla elever. Det var iaf mkt roligt att träffa gamla "vänner". Imorgon börjar allvaret. Då kan man inte sitta o prata skit halva dagen :( Ja,ja lika bra att bita i det sura äpplet o börja med vardagen...
Och vardag är det verkligen. Idag har inget roligt hänt. Efter jobbet har det bara varit en massa "måsten". Tvätt, laga mat....Det ända som är bra är att jag får motion av att springa upp o ner i trapporna. Hur kunde jag vara så dum att jag bosatte mig på tredje våningen i ett hus utan hiss? Jag måste ha varit desperat el smart? Kanske tänkte jag att jag skulle få röra på fläsket?
Har iaf börjat med det nya att laga mat. Hela två dar i rad!!! Faan jag sliter nog snart ut min nya spis:)

På tal om tvättstugan. Varför kan inte folk sköta sig lite när de tvättar där? Jag ska ärligt erkänna att jag inte är über pedantisk men jag brukar iaf ta bort det värsta. Hur kul är det att komma in i torkrummet o så ligger det en massa hår o damm o övrigt på golvet? Det värsta är att man måste ta bort det själv innan man hänger upp sin egen tvätt annars inträffar väl lagen om all jävlighet o så faller en nytvättad tröja ner på golvet o i skiten. Blää!!! Vem vill ha andras äckliga hår på en tvättad tröja? Ja inte jag iaf så jag får allt ta fram sopborsten o snällt(?) sopa golvet. Ibland hämnas jag o sopar inte efter mig heller....he,he

Y-barn

Har precis pratat m y-barnet på msn. Han var nästan lika rolig som på båten:) Har suttit här o fnissat i min ensamhet. Det tråkiga är att Boris gillar inte när man fnissar vid datorn utan "attackerar" mig:). Ja ja han är väl avundsjuk... Får väl ta en promenad i regnet så blir han säker skiitglad....

Båtresan

Jaha då var det dags för själva båtresan. Vi gick snabbt ner med väskorna till hytten för att sedan "springa" upp till baren för den första drinken. Vi hade hoppats på att få ta en rök till drinken men de hade tydligen ändrat reglerna så nu fick man inte röka i baren. Vi tog det bästa fönsterbordet för att kunna njuta av Stockholms skärgård när båten började gå. Plötsligt kommer två "män" fram till oss och undrar om de får sitta hos oss. Som snälla och trevliga flickor som vi är sa vi ja. Det skulle vi aldrig ha gjort. Det började ganska bra men det visade sig ganska snart att det var två idioter(Hoffa och GT) som hade satt sig vid vårt bord. För det för första skröt de om sina kläder. De hade på sig en varsin piké med Henry Loyd märke. Vad de inte visste var att det var helt fel flickor att försöka imponera på med märkeskläder. Sen visade det sig att de var fans till AIK och hade tom tatuerat in märket på armen.(hur mogen är man då?) Det slutade med att den fullaste av dem(Hoffa) reste sig upp och började skriksjunga som om han var på en fotbollsmatch. Jag stoppade fingrarna i öronen o Fredrika skakade på huvudet. Jag skämdes som en gris inför resten av barfolket. Som tur var kom bartendern fram o kastade ut honom.(applåd) Tyvärr hjälpte inte det utan han var snart tillbaka och kallade bartendern f****. Då var måttet rågat så vi valde att gå. Tyckte synd om hans kompis men sorry grabbar, vi tolererar inte vad som helst. Självklart stötte vi på dem hela tiden på båten och GT hälsade hela tiden. Hoffa ignorerade vi bara. Dagen efter hade de bytt t-shirtar(med varandra?) och såg likadana ut fast med en annan färg mot dagen innan.

Vi tog ett varv på båten o gick sedan tillbaka för en ny drink. Tyvärr var vårt perfekta bord upptaget men vi fick snart ett nytt bord.

Fredrika tittar ut mot havet.

Våra härliga drinkar utan AIK fans.

Fredrika go o gla´
Sen bar det av till Taxfreen för att inhandla lite förfest o röka.

Efter förfest och uppiffning var det dags att göra båten osäker. Vi började i karaoke baren där det skulle sjungas. Fredrika bangade så jag fick fixa det själv. Tog en Nanne klassiker o sjöng skiten av barfolket. Enligt Fredrika fick jag tom de i baren att dansa:) Själv tyckte jag att det lät skit men det måste ju bero på deras mikrofonsystem el?



Jag röjer loss!!

Jag röjer medan en kärring dansar i vägen  för mig. Flytta på dig!!!

Sen bar det av till det stora dansgolvet där vi dansade loss. Dansade så mkt att svetten bara rann. Det var skitkul då men dagen efter hade jag ont både i foten(plattfot) o höfterna. Höftledsoperation nästa? Kände mig som Mias Leif efter logdansen. Efter mkt dans var det så småningom dags att krypa till kojs. Jag var så svettig att jag var tvungen att duscha innan jag la mig.

Nästa dag började vi med frukost(rediga tjejer som vi är). Sedan tog vi en siesta för att orka med lite shopping på Tax free. Nu började man känna igen lite människor som man sett dagen innan o det var kanske mindre kul. Vi såg bla en mogen kvinna som hade samma kläder på sig som dagen innan. Det var nog hennes party outfit. Vi skrattade i mjugg tills vi insåg att vi oxå hade samma kläder på oss som dagen innan. Visserligen inte vår party outfit men iaf...
Landade tillslut på samma dansställe som dagen innan. Det var ju det enda stället där man fick röka till en kopp kaffe. När vi kommer fram dit blev vi helt handlingsförlamade. Jag för att baren såg stängd ut och Fredrika för att hon inte visste hur hon skulle lösa problemet med att det fattades en stol vid bordet. Vi kom tillslut till sans och löste allt. Det visade sig att halva baren var öppen så det gick att få sig en kopp kaffe :)
Vi hamnade mitt i en karaoke tävling. Jag var i valet o kvalet om jag skulle ställa upp. När jag tillslut hade bestämt mig för att göra det var det försent att anmäla sig :( Vi fick sällskap vid bordet av "Frasse". Han var ett typiskt Y-barn. Rolig var han oxå så vi skrattade så vi hade ont i magen. Fredrika dissade honom totalt när han frågade om de skulle dansa. Frasse: Får jag lov? Fredrika: Är du allvarlig? Han tog det ganska bra ändå o det slutade med att vi bytte msn :)
Väl av båten var det dags att åka hem. Fredrika hade parkerat framför ingången till bussen för att få de bästa platserna. Mitt jobb var att lasta in väskorna. Trots att hon stod där kom det två idioter och bara "gick" över henne. Som tur är finns det några gentlemen kvar i världen så han sa till busschauffören som tog oss sedan. Tack du snälla Örebroare :) Jag kan verkligen förundras över vissa medelålders beteende. Tror de verkligen att man kan bete sig hur som helst på en kryssning el? Såg en hel del tveksamma föräldrar raggla fram med barnen i sällskap. Usch!!! Tillslut kom vi hem efter en lång bussresa. Från Karlskoga var vi ensamma. Det var ju tur för Fredrika att jag åkte med till Karlstad annars hade hon varit helt själv....
Det har iaf varit en suverän resa. Många ämnen har blivit behandlade, en hel del idioter har man träffat men även en hel del snygga, trevliga o charmiga. Tyvärr finns det inga fler bilder då vi helt enkelt glömde ta kort på kvällen :) Nästa resa är redan prel. bokad o då ska vi våga oss på en hel helg!! 


På terminalen

På terminalen började vi med att hämta ut hyttnycklarna. Visade sig att vi hade blivit uppgraderade :). Istället för en 2p hytt på 2 våningen fick vi en 4p hytt på 6 våningen. Lyx!! Tjänade hela 0,5 m². Tjoho!! Sen gick vi ut för lite luft då man inte får röka i väntsalen. Satt där o tittade på folk som kom från båten och fascinerades av hur folk såg ut o vad de hade på sig. När vi hade tröttnat på att bli jagade av samma geting, jag är säker på att den liftade på avgasröret på bussen gick vi in. När vi skulle passera första hindret stod det en vakt o frågade oss(!) om leg. Denna gång tog vi både det som en koplimang. Och tydligen gjorde Fredrika intryck för vakten hälsade på henne inne på båten oxå. En man i uniform kanske?
Uppe i väntsalen laddade vi med lite "mat". Blev en smörgås till o en kaffe latte. Jag kan ärligt erkänna att matvanorna inte var de bästa. När vi hade ätit upp försökte vi roa oss på bästa sätt. Titta på folk osv. Det mest udda var ett asiatiskt par som satt o åt cheese doodles? Känns inte speciellt asiatisk? Var tvungen att smyga till mig en bild, he, he...




Sen roade vi oss att ställa antingen eller frågor till varandra vilket gjorde att sista halvtimmen gick otroligt fort.
Ni vet när man sitter på någon slags terminal så ropar de ut saker o ting...När man ska åka med Cinderella är det oftast en person med finlandsvensk dialekt som talar. Det var det nu oxå och för Fredrika och en familj brevid oss var det ett enda gytter så jag fick översätta. Kanske beror det på mina SFI erfarenheter men jag hade inga problem att höra vad han sa. Familjen brevid (som var utländska) trodde han pratade på turkiska(?).
Äntligen var det dags att gå ombord. Vem ser vi då? Jo Sanna Bråding med sällskap. Hon såg inte helt "nykter" ut så rehaben var nog inte den bästa. Vi såg inte henne något mer på båten så hon satt nog i en hytt o snörvla(he,he).

Resan till Cinderellabåten

Nu är tiden mogen för att berätta om mitt och Fredrikas stora äventyr!! Då båda är duktiga bloggare använde vi en fusklapp för att minnas hela resan :)
Morgonen började med att Fredrikas "underbara" fågel väckte oss 6.30!!! Jag har ju förmågan att somna om så det gjorde jag, men Fredrika fick "glatt" gå upp. Efter lite kaffe o frukost kom vår snälla privatchaufför Stefan och hämtade oss o körde oss till busstationen. Där stod vi helt förvirrade utan att se någon buss. När jag har åkt förut har bussen alltid stått där men så var inte fallet nu. Efter lite virrande fick vi iaf klart för oss att vi var på rätt plats. Jag hade ju såklart glömt utskriften där hela bokningen stod så helt hundra var jag ju inte att bussen skulle avgå därifrån men det sa jag inte till Fredrika för då hade hon skitit ner sig :)

Fredrika förvirrad

Jag cool lugn :)

Det blev en hel del tabbar under resan o den första stod jag för när jag skulle tala om för Fredrika hur stor hytten är. Den är "bara" 7,9 m² och inte kvadratkilometer som jag sa.
Väl på bussen som själklart var försenad så vi skulle bli mer nervösa bar det av mot Stockholm. Det var bara jag o Fredrika o en familj till. Har aldrig varit med om att såå lite folk stigit på i Karlstad så vi blev lite nervösa att det inte skulle vara några folk på båten.
Första stoppet var i Kristinehamn(trodde vi), men busschauffören var av en annan åsikt. Han valde istället en annan väg, stannade bussen och meddelade att han snart var tillbaka!!! Där satt vi som fånar o undrade om Chauffören hade övergivit bussen? Han kom som tur var tillbaka så vi kunde fortsätta resan.

Fredrika "glad" på bussen.

Jag mycket glad på bussen.

Strax innan Örebro (Sanna korset tror jag att det heter) var det dags för paus. I 45 minuter skulle vi försöka fördriva tiden. Inga problem visade det sig. Vi bestämde oss för att äta en smörgås o dricka lite kaffe latte. Kaffe latten såg vi mycket fram emot då Fredrika hade typ 1 cl mjölk kvar hemma o vi båda vill ha mjölk i kaffet. Detta var lättare sagt än gjort för precis när vi skulle beställa var det tydligen dags för rengöring av kaffemaskinen. Vi blev lovade att det skulle ta ca 3 min men det blev snarare 10-15 min. Medan vi stod där blev vi förföljda av en enveten geting. Fredrika trodde det var samma geting som förföljt henne från Helsingborg men jag hävdade att det var samma som attackerat mig i Karlskoga. Tillslut fick vi iaf vår kaffe latte och den var mycket god, nästan i Waynes klass o det vill inte säga lite. Kanske berodde det på rengöringen?
Sen var det dags för att åka buss igen men bara fram till Örebro där vi var tvugna att byta buss?? Vi fick en ny busschaufför som visade sig vara i klass med en skräckfilmsfigur. Han skrämde iaf Fredrika så hon nästan började gråta.(skoja bara) Tydligen var det nån som kom åt de röda handtagen som man använder i nödfall o då går det tydligen ett larm som gör att bussen stannar automatiskt efter 3 min!!! Så han skrek i högtalaren att vi måste trycka till den. Då hela bussen bestod av skötsamma vuxna o barnfamiljer var det ingen som hade rört dem o bussen stannade mitt på motorvägen!!! Till slut hittades det rörda handtaget och resan kunde tillslut fortsätta i lugn mak(åkte iofs förbi en bilolycka) fram till båtterminalen i Stockholm.

Äntligen framme!!!

Två snyggingar i närbild!!!

Nu var det bara väntan på terminalen i ca 1,5 timme men den historien får ni höra snart...

Lite sliten

Är lite sliten efter 48 timmar med Fredrika. Inte för att jag har umgåtts med henne utan för en mkt rolig resa med the big boat Cinderella :). Kom hem nu för två timmar sedan. Sista biten med bussen satt vi helt ensamma!!! Snacka om privatbuss :). Nu har jag iaf duschat och känner mig lite fräsch men mkt trött. Ska berätta hela historien senare när jag är tebax i Karlskoga. Har ju lovat lite bilder och jag kan inte ladda upp här. Men den som väntar på nåt gott....

Hos Fredrika

Nu har jag alltså landat hos Fredrika!!! Fick faktiskt mat hos min date så nu är jag nöjd o belåten. När jag kom till Fredrika var det en blöt "dam" som öppnade. Hon stod nämligen i duschen(o rakade bena). Så jag gick till datorn för att skriva. Hade jag varit kille hade jag säkert blivit rånöjd med en blöt tjej som öppnade men jag är varken kille eller lagd åt det hållet...
Nu är hon snart klar så det är bäst att jag är lite social :)

Snart iväg!!

Nu bär det snart iväg! Tjoho. Gick hem tidigt idag för att ladda. Men måste så klart skriva lite. Har precis packat klart :). Ska bara diska så jag inte har en massa gammal disk som står o luktar när jag kommer tillbaka på söndag. Sen blir det avfärd till Karlstad för fika m en gammal "kompis" och sen hem till Fredrika för klädval(hennes klädval inte mina) skitsnack o helst liite Starsinger :).
Jag lovar att ta en massa bilder så ni får se alla "snyggingar" på båten (kommer säker bara vara panshissar på båten :(...)

Nypiffad

Nu har jag börjat m förberedelserna för fredan. Har dushat och rakat bena :). Jag lever nämligen på mottot att känner man sig snygg så är man snygg(??). Jag till och med smörjde in mig o det hör inte till vanligheterna!! Har tom börjat packa. Får bli en lätt väska för annars kan jag aldrig bestämma mig. Har lagt ner 1 par byxor (tyvärr Fredrika det blir ingen kjol) o tre linnen. Det borde väl räcka? Dessutom har jag fått invigt mitt resekitt till schampo o sånt så det har jag oxå förberett!! Jag vet att jag går lite upp o ner i energin men jag får ta till vara på de korta stunderna :). Det är väl så det är? Fast jag känner mig lite manisk ibland. Tänk om man kunde ha en rak o stabil kurva istället för att pendla upp o ner hela tiden. Börjar bli trött på det!
Nu är det bara att härda ut en dag till på jobbet. Nu måste jag börja förbereda mig för måndan då eleverna kommer!!

Bloggmaster

Nu är jag snart bloggmaster :) Har fixat en räknare så att jag ser hur många som är inne på min sida. Det var inte det lättaste men det gick!!! Tjoho!!

Jaha

Då var ännu en dag avklarad...pust. Fick sådär halvmycket gjort. Först hade jag två introduktions samtal med nya elever + tolk och sen planerade jag och Iréne det sista. Nu är allt klart inför uppstartardagen :). Efter lunch skulle vi ha ett litet möte för att presentera oss inför de nya lärarna. Hela lunchen gick jag o fundera på vad jag skulle säga. Ska jag berätta att jag är separerad el inte och vad ska jag berätta om mig själv? Var skitnervös. Det är ju ingen hemlighet men det känns inte kul att sitta och berätta...
Sen tog mig i kragen och gick in till chefen för att prata om hon vill betala för att jag går till bild Christina. Hade skickat ett mejl i sommar(man vill ju inte störa på semester) och hon hade inte riktigt svarat på det. Jag kände att jag var lite ur balans redan innan så jag hade bestämt mig för att jag ska INTE grina. Det gick inte så bra kan jag säga. Börja faan grina nästan på en gång. Hur pinsamt är det inte att grina inför chefen??? Jag känner ju knappt henne så jag måste har varit mkt ur balans. Men det är ganska jobbigt att ha en mask på sig hela tiden. Inte så att jag går omkring o spelar skitglad hela tiden men jag kan ju inte gå omkring o vara lessen hela tiden. Man kan ju låtsas halva dagen att livet är helt uunderbaart!!! I allafall vill hon inte betala för bild Christina eller vil vill hon kanske men de har avtal med företagshälsovården så jag får gå dit i stället. Jag behöver nog det oxå så jag går dit. Det är ju gratis. Det kändes ändå bra att prata med chefen. Jag tycker ju inte om att visa mig vek, jag vill ju vara den som fixar allt. Men ibland måste man väl bara inse att man är mänsklig, även på jobbet.

Efter jobbet skulle jag åka till Coop Forum för att se om de hade en hylla som jag vill ha till badrummet. När jag åkte dit höll jag på att grina och när jag åkte hem grät jag. De hade inte ens min hylla så inte ens det fick jag vara glad över....

Nu sitter jag här helt orkeslös. Borde egentligen titta i garderoben efter kläder att ha på mig på kryssningen men jag orkar inte. Vill bara lägga mig i soffan. Vi får se hur det blir...

Pust

Har precis skickat hem Sophie till de Gullspångska skogarna i regnet. Hoppas hon överlever....
Har haft en mysig kväll med mat(andra gången på min nya spis). Belv gyros med ris och vitlökssås. Jätteavancerat :) Men jag hade faktiskt gjort en sallad. Boris gjorde en storslagen hälsning och höll på att riva halva lägenheten. Undrar hur många repor i parketten det blev?
Efter den storslagna middagen bjöd jag faktiskt på efterrätt!!! Melonglass med strössel!! Sophie var rånöjd över att jag hade strössel för det hörde inte till vanligheterna för hennes del. Efter det blev det en hel del snack i soffan. Boris kunde inte inse fakta att han inte fick plats i soffan utan var en riktig "charmknutte" som han alltid är.(man kan ju tro att han inte är uppfostrad alls?) Så istället fick han gå och vila i sovrummet. Inte direkt vad han ville men kan man inte sköta sig så....

Nu har jag slängt i en färg i håret, måste ju försöka se lite snygg ut på fredag. Tyvärr misslyckas det nog då jag har fått fler finnar och en mitt på bröstet??? Alltså hur gammal är jag egentligen?

Idag har jag fått lite mer gjort på jobbet så nu är jag snart tebax i gamla rutiner. Skönt att det blir kortvecka i allafall:)

Galen katt?

Igår kväll när Boris och jag var ute på kvällspromenad så träffade vi en katt. För er som känner Boris så vet ni att han ibland inte är så förtjust i katter. Detta var inte problemet i detta fallet utan vi kunde lugnt passera katten på andra sidan. Jaha slut på historien tror ni...icke. När vi hade gått ca 20 m börjar katten springa efter oss!! Jag stannar och schasar på katten som stannar. Fortsätter gå och katten springer efter oss igen!! Nu börjar både jag o Boris bli lite irriterade, men jag försöker schasa på katten igen.
Vi fortsätter gå och denna gång lite fortare...vem kommer efter om inte katten. Då kommer vi till en bilväg och jag tänker att katten stannar nog vid vägen??? ÖÖH nej utan katten jagar oss. Nu får jag och Boris nästan springa för att den inte ska komma ikapp oss.
Tillslut stannar äntligen katten och vi kan fortsätta hem.
Jag vet inte vad katten gjorde eller ville egentligen, men den lekte verkligen med döden. Kändes som en B-skräckfilm :)

Groggy

Är så trött så jag är helt groggy. Hade tänkt att plocka iordning lite i lägenheten inför Sophies besök imorgon men jag orkar inte. Hoppas hon överlever....

Det blev inte mycket gjort på jobbet idag. Jag och Irene(arbetskamrat) har i uppgift att anordna en uppstartardag som ska äga rum nästa vecka. Idag skulle vi finslipa på detaljerna så vi åkte ut för att titta på stället som vi har hyrt. Sen skulle vi göra resten och då upptäcker jag att på denna hembygdgårds hemsida står det att nån annan är bokad på vår dag???PANIK... Nu har vi försökt ringa dit hela dagen utan resultat. Det går inte att komma fram på telefonen??? Hur ska det här sluta?

Första arbetsdagen

Nu är jag på plats. Usch vad segt det var imorse. Var helt groggy :) Kommer vara hyfsat seg i eftermiddag. Som tur är lär det väl gå över på en vecka el två(?) Nu är iaf halva dagen gjord och mycket har det inte blivit gjort... kollat mejlen, pratat med kollegor och...ja det var väl det hela. Vi får se om det blir mycket mer gjort idag :)

Snart sängen

Ska snart gå o sova. Vet inte om el hur det kommer att gå...
Jag vill tacka för alla rara kommentarer. Det värmde. Tack Mia för att du oxå bryr dig och att du är lika (nästan) blödig som jag. Det kom ett par tårar till när jag hade läst alla kommentarer, men nu känns det bättre...(?)

12 timmar kvar

Nu är det bara 12 timmar kvar tills sommaren är över. Om ca 12 timmar börjar jobbet och hösten. Känns så där om jag ska vara ärlig...

Slutet på en era?

Fick sån ångest när jag lämnade Karlstad. Sommaren har varit bra, bättre än vad jag trodde den skulle bli och nu är den slut och vardagen med allt det innebär är tillbaka.
Strax innan Alster fick jag en tår i ögat o grät en bit. Sen var jag tvungen att koncentrera mig på körningen då det ösregnade o vägen är lite spårig :(
Nu sitter jag alltså här i min egna lägenhet o jag känner att paniken växer. Försöker sysselsätta mig och Boris är en PITA bara för han känner av mitt humör. Han har hittills hämtat min sko och dragit iväg med sin korg. Allt för att få mig på bättre humör tror jag(hundpsykolog nästa?). Det hjälper inte kan jag säga. Känner mig gråt färdig hela tiden. Trodde inte att det skulle kännas så tungt. Det var ju det här jag ville el?
Jag vet att det känns bättre imorron när jobbet börjar men just nu känns det väldigt avlägset...Tur att jag har lite planerat denna vecka, Sophie kommer på tisdag för att kolla in min nya lägenhet o sen blir det kryssning på fredag m Fredrika. Vänner är bra att ha speciellt i nödens stund....


Jobba igen?

Jaha då är det snart dags att nattvandra ...igen!! Tycker jag inte att jag gör nåt annat. Men nu är det sista el näst sita gången. Har inte bestämt mig än om jag ska jobba sista helgen el inte....fast samtidigt vill jag ha pengarna!!
Sophie, detta gör jag bara:) för dig så att vi kan åka på transan :) Nä skämt åsido. Jag vill oxå åka o det kostar ju lite.....

Dåligt minne?

Igår på nattvandringen som förövrigt var lugn. (Du behöver inte oroa dig Fredrika:)) så kom det fram en lång kille som såg hyfsad ut o sa. Hej Jessica! Min replik var att fråga känner jag dig? (killen)Ja är det inte du som är Jessica Tenser? Öh, jo,...ja nu känner jag igen dig(?) osv. Alltså jag kände igen ögenen men kan absolut inte placera personen. Jag vet att det är ca 15 år sedan sen vi sågs men hallå han visste både mitt förnamn och efternamn o jag kan inte minnas honom överhuvudtaget!!
Efter lite sömn inatt tror jag komma ihåg hur han såg ut då....men inget namn. Minns inte ens vilka han hängde med? Är det jag som har dåligt minne el var jag värd att läggas på minnet?
Ringde till Fredrika för att se om hon vet vem han är...men jag fick ingen hjälp där! Det blir för henne att plocka fram de gamla skolkatalogerna(eftersom jag inte har några kvar :() o titta efter.
Inte nog med det så kom det fram en kille till från förr(som jag vet vad han heter) o sa "det var inte igår" Öh jo för si sådär 2 veckor sen. Det säger lite hur full han var!!

Bästa bjudkakan

På begäran från Sophie kommer receptet på den godaste kakan jag ätit på länge!! Dessutom är den lätt att göra :)

Chokladkasbotten:
4 ägg
6 dl socker
3 dl mjöl
8 msk kakao
2 tsk vaniljsocker
1 tsk salt
180 g smält smör

Toscasmet:
75 g smält smör
2 dl socker
1,5 dl grädde
1 dl ljus sirap
1 påse kokos

Smeta ut chokladsmeten i en långpanna med bakplåtspapper i botten. In i ugnen i 15 min i 200°. Blanda ihop toscasmeten på spisen o bre ut den sen på kakan och in i ugnen igen i 10 min.
Sen är den klar o perfekt att snaska på. Är både kaka o godis!!

Snart iväg

Nu ska jag snart iväg för att träffa Fredrika. Hon har en mijon dejter idag men har en liten stund över för mig :)! Hon ska bjuda på mat, korvstroganoff(gott), o så blir det väl lite skitsnack som vanligt. Dags att planera inför nästa veckas avfärd på det stora havet(?) :)
Sen är det dags för denna helgs nattvandring. Känns som det kan bli en lugn kväll. Inte direkt nåt bra väder vilket brukar innebära mkt folk på stan. Får inte glömma att ta med mig det trådlösa modemet!!! Ska hyra ut det till en "arbetskamrat" i ett halvår för hon ville inte binda sig i 18 månader(vem vill det?) och så slipper jag betala för de månader som jag har kvar på min tid :). Det är bra att vara affärskvinna :)

Börja jobba

Ska snart börja jobba, nu redan på måndag :( Har varit ledig alldeles för länge så det känns lite jobbigt att gå tillbaka. Fast samtidigt ska det bli både kul och skönt med lite rutiner! Har haft "jobbarvecka" denna vecka dvs. jobba hemma. Har väl blivit lite si sådär. Har i och för sig redan jobbat in tid i och med alla böcker som jag har läst under sommaren :). Samtidigt hade jag så mycket planer på vad jag ville och skulle göra under sommaren. Har så många ideér!! Det får bli under hösten istället. "Får vara super effektiv första veckan på jobbet" som min arbetskamrat Irené sa.


svullen

Nu har jag svullat hela dagen!! Kanske beror på att det är dagen efter? Idag har jag ätit en pizza och en massa godis så nu känner jag mig helt uppsvälld!!! Inte bra att trycka så mycket!!

lite sliten...

...efter gårdagens äventyr. Började med fest(!) hemma hos Sophie. Var en hel del nytt folk, kände typ 1 förutom värdinnan. Det var kul, alltid roligt att träffa nytt folk. Sophie var mkt seriös i sin roll som värdinna och bjöd på bål(!) snacks, dipp och gurk och morotstavar!!! Så avancerad hade aldrig jag varit. Sen bar det av till Harrys i två inringda bilar då ekonomin är lite skral för att ta en taxi. Annika och Heidi fixade en kommunbil som kom och själv ringde jag till Stefan för skjuts. Jag upprepar- det är bra med privat chaufför(han kom även och hämtade oss!) Tack Stefan för att du är så snäll och alltid kör och hämtar när flickorna ska göra stan osäker :)
Tyvärr var det mkt folktomt på Harrys men det fanns några trevliga personer så jag blev tom bjuden på öl och cider :) Trodde gentlemen var ett utdött släkte? Blev ganska full(förstår inte hur efter en halv BiB, lite bål, 2 cider och 2 öl) och vinglade hem i sängen.
Dagen idag har varit mkt seg med lite huvudvärk men nu mår jag bra :)
Visar några få bilder över kvällen. Har nämligen lärt mig av Fredrika att man alltid ska fråga folk om de vill ligga ute på internet så det gjorde jag och tråkmånsar som en del var så ville dom inte det. Förstår inte det för det är väl ingen som läser min blogg?

Jag i slutet av kvällen. Lite full? Fick många fina komplimanger för min tatuering som man kan ana på axeln. Alltid trevligt med komplimanger :)

Galna Annika

Några festgäster


Nästa gång blir det kanske fest på Harrys i Karlskoga??

Röstresurser

Till alla er som inte har en bullterrier - Skaffa inte nån om du inte besitter röstresurser. En bullterrier kan man inte säga till normalt, utan måste alltid ryta till. I alla fall när det gäller Boris, så till alla er som har en bullterrier som man inte måste säga till på skarpen - grattis!


Färdig!!

Jaha då sitter man o väntar då. Är klar o färdig piffad och väntar bara på Att Stefan ska komma och köra mig till Sophie. Det är bra när man har en egen privar chaufför :)!

Va f**n

Här ska man försöka göra sig snygg inför kvällen och vad hittar man då? Jo två jättefinnar. En på armen(?) och en på ryggen!!! Hur gammal är jag egentligen? Fick i och för sig visa leg på systemet(som vanligt! Ser jag verkligen såå ung ut? :)).Men ska inte dom där j*vla finnarna försvinna när man blir "mogen"? Där rök min chans att ha på mig en halterneck...finnen syntes mkt väl!!!

Nu ska jag bara piffa till mig(man måste ju försöka...) och sen bär det av till Sophie!!

Gotti gott

Ska strax iväg för att inhandla lite drycker inför kvällens nöje. Blir en hel BiB!! Ja inte själv! Sophie har lovat att stå för bål(!!!) och snax.

Ska även titta om det finns en billig pusselmatta att köpa. Då mitt nya liv startar snart och jag har bestämt mig att göra det som jag en gång tyckte var roligt och att lägga pussel är ett av dem intressena. Då behövs en pusselmatta annars har man ett pussel på köksbordet som underlägg. Ja det kan ju vara snyggt(?) men inte speciellt praktiskt. Speciellt inte om man ska äta ngt som smular:)

tutbingo

Nu har jag varit iväg på tutbing!!! :) Har blivit ett par turer denna sommar men utan resultat!!! Faan idag var det skitnära flera gånger men icke!!!! Hoppas på tur en annan gång, inte för det känns som om jag kommer att vinna men i allafall. I år ligger jag minus på tutbingokontot :(
Lite bilder på hur det ser ut för er som aldrig har varit där.

Stugan där dom ropar ut fel nummer!!

Vy över alla bilarna.


Bilen där man spelar i.

Stefan kollar om han har fått rätt nummer.

För er som aldrig har varit där kan jag säga att det är kul! Och man får många timmars nöje och spänning för 100kr. Visst det finns en hel del lustigt folk men det får man ta, får ju i allafall fnissa lite åt alla jävla foppatofflor!! Det säger jag, den dagen jag skaffar mig ett par foppatofflor så har jag sjunkit lågt i träsket(eller så har jag blivit tant) Kom ihåg detta! (speciellt du Sophie)

det kändes...

...bra att samtala. Blev inte så mycket grävande utan mer fokus på framtiden. Hon satte ord på det jag egentligen vet eller som jag har tänkt. Skumt att en annan människa kan se i mina bilder vad jag tänker...
Kändes bra att prata av sig lite även om det kändes mer ytligt än förra gången, trodde att det skulle bli mer djupare om dåtiden men antagligen visade mina bilder mer om nuläget...?

Nu bär det av till I2 för lite tutbingo:)

jaha

Då är det snart dags för mitt samtal. Är lite nervös eftersom fokus bara kommer ligga på mig. Hoppas det går bra...

Konstnär nästa?

Jaha då har man gjort sina bilder igen. Denna gång utan större entuiasm(?). Känns som om jag bara vill rita samma sak som förra gången men hur kul är det? Det är ju inte en bild man ska göra utan hela 7 stycken!!! En båt, blomma, träd, hus, nuvarande och orginal familj + en valfri!!!Jag vet att det inte är bilderna i sig som bild kristina bara tittar på men det känns som om man ska variera sig lite.. hur sjukt är det när man vill göra sig till för en bildpedagog?! Ska bli skönt ändå o gå dit o prata med henne. Kom precis lägligt då jag känner mig lite nere idag. Känns som om ensamheten närmar sig...fast jag vet att det inte är så o att det bara är 45 min till karlstad och positiv energi!!!!

Nu är det bara några dar kvar tills man börjar jobba igen. Första semstern på flera år o nu är den snart slut:(....ja det blir nog bra så småningom♣



Dagens skratt

Jag, Sophie och Stefan sitter helt lugnt ute på balkongen och pratar och tar oss lite "luft". Då kommer två tonårskillar bärandes på ett hemmagym(?)!! Jaha det är väl inte så roligt...jo om man har problem att bära! Först tappade de en del på vägen och sedan har de så stora problem att ta sig in genom dörren så de själva börjar skratta. Till slut lyckades de komma in och avslutade med att vinka till publiken. Och vi som satt på första parkett fick dagens underhållning!!

Dagen efter...

Kul att man känner sig bakfull och seg fast man inte har druckit en droppe!!! Har varit uppe i ett par timmar efter ännu en natts nattvandring. Mycket lugnare i natt, men det såg ut som att det skulle bli en repris av fredagen då två gäng började gruffa och sedan kom det ett gäng idioter och skrek nazistiska slagord.(tänker inte säga vad de sa för då får jag väl FRA efter mig :)!) Men det blev ingenting...tur!!!
Iallfall har jag huvudvärk och känner mig hängig..inte bra att jobba:). Kanske kan bero på att Boris var och puffade på mig ett antal gånger i morse. Jag förstår inte varför han gör så för han är mer morgontrött än vad jag är!!! Kan tänka mig att han egentligen ville komma upp i sängen o gosa. Men ni kan ju tänka er själva en tjock bullterrier som ligger och trynar i en 90 säng. Så han fick gå och lägga sig i sin egen korg ett tag till:).
Just nu går det lite lättare att gå på promenad med honom tack vare att det har blivit lite kyligare ute. Annat var det när det var supervarmt då skulle han ligga mer än han skulle gå, så det tog lång tid att gå ut och gå!!!
Lite bilder hur det brukar se ut när betongsuggan är ute och går. Bilderna är snodda från bulle Mias bloggsida så det är hemma hos henne men det ser likadant ut hemma hos mig.



Å så en liten snyggbild på min bebis!!

extra pengar

Har precis sålt klart allt det jag har haft ute på annons. Jag älskar verkligen blocket och tradera :). Denna gång var det blocket som tjänade pengar på mig. Har nämligen sålt av alla mina gamla leksaker! Det går ju att sälja allt på internet. Det konstiga eller lustiga är att antingen leker inte värmländska barn eller så får de bara nya leksaker? Har sålt leksaker både till Arjeplog och Haninge. De kanske inte är lika noga där? Nu behöver jag inte ha dåligt samvete för att jag har införskaffat mig min senaste leksak som är en extern hårddisk. Ja jag vet men jag älskar tekniska saker. Och nu kan jag spara hur mycket som helst eftersom den är på hela 500GB....


Lite stel i kroppen...

...efter en hel kvälls nattvandring. Igår var det väldigt mycket stök och fylla. Bevittnade en glasflaska i bakhuvudet och en massa blod. Sen skulle de såklart finna den skyldiga o hämnas. Små pojkar...
Alltså visst dracks det en hel del när jag var yngre men inte faan slogs vi så mycket, i allafall inte kroppsligt, verbalt kanske...eller så är det jag som inte minns...Det borde inte bli lika stökigt idag, inte om regnet håller i sig....

Dagen efter...

är jag svettig igen. Undrar när jag ska få normal temperatur? Trodde det skulle vara lite kallare idag men icke!!! Kanske beror det på att det blev lite alkohol med Fredrika igår eller så kanske det är åldern(?).
Planen var att sitta på hennes balkong och öla och sedan ner på stan o sitta på nån uteservering....
.....men det blev Singstar istället:) Det är nog det roligaste spel som har gjorts(förutom super mario till 8bits :)). Jag tror jag vann men vet inte.
Lite snygga bilder på två snyggingar.

Började sittandes

Efter lite uppvärmning blev det dans framför Tv:n. Stackars Fredrikas grannar :)



Kan tillägga att det var ca 30 grader i Fredrikas lägenhet....så jag var svettig igår oxå!!!

RSS 2.0