Ny friserad

Har äntligen tagit mig ork och gått till frisören. Brukar bli med en si sådär par månaders mellan rum. Inte för att jag inte vill men jag tar mig aldrig tid till att ringa o beställa tid.
Gick dit idag med mitt risiga hår. Jag får ju alltid skämmas när jag kommer dit. Färgar man håret och har lockigt hår ja då blir det snabbt risigt så det brukar behövas ta en hel del. Fick en ny frisör som jag aldrig har varit hos och hon var helt okej. Det bästa med henne var att hon höll mestadels käften. Det jobbigaste jag vet är när de ska prata hela tiden som om vi kände varandra. Öh vi är inte kompisar o jag vill inte berätta allt om mitt privatliv.
Nu har mitt hår gått från svinto till silke(nästan).

En svettig dag

Skulle åka upp? till Karlskoga idag och ta med mig lite saker och lacka mitt köksbord. Kände att jag behövde komma ifrån lite grann. Fredrika: i Karlskoga var det inte mulet och grått! Här var det sol och varmt hela dagen. Har 29 grader i lägenheten och jag svettas. Allt började med att jag skulle bära upp mina 5 saker. Det är väl ingen match? Nä men prova själva att springa upp och ner till tredje våningen!!
Nu börjar jag i allafall få ordning i lägenheten. Visar en liten bildserie på före och efter. Lägg speciellt märke till mitt hårde slit med tapeterna. (Det blev några habrovinkar men det är det ingen som ser.)Vem har så dalig smak? Vem vill ha roströda? tapeter med kluttar och en bård i mitten i ett vardagsrum?

Min fina spackling

Datorn igång såklart :)



Mitt nylackade bord. Lägg mårke till den underbara tapeten i bakgrunden!

Börjar bli klart!

Mönsterpassnin på 53 centimeter.

Ahh min snygga bokhylla!

Fläkten på högsta hastighet!(hjälpte föga)

Lite telefonflirt

Har nu börjat planera min flytt ordentligt och skulle därför vara duktig och beställa bredband i tid så jag kan syssla med alla mina "viktiga" grejer på nätet. Och eftersom jag älskar nätet skulle jag beställa från Com hems sida(sorry bredbandsbolaget men ni har inget jack hos mig :(..). Det gick inte att beställa det jag ville. Vill bara ha 12 månaders bindnings tid för vem vet vad som händer om ett år? Iallafall blev det bara 18 mån hela tiden. Jaha tänkte jag då får jag väl ringa då....inget jag gillar.
Fick prata med en trevlig kille(har tyvärr glömt namnet) och när jag hade skrattat lite och talat om att det inte gick så bra på internet så fixade han så jag slapp betala porto på 99 kr, annars måste man det om man beställer via kundtjänst. Tack o tack sa jag och skrattade lite till. Sen försökte han iofs pracka på mig både TV kanaler och hemtelefon men den lätta går jag inte på....

Mmm

Provade min kaka och den var helt ljuvlig! Kändes mer som godis än kaka men det slank ner ett par stycken...alldeles för många men kocken måste ju smaka el?
Kakorna hade ett knaprigt täcke och botten var av choklad. Kan det bli bättre?♥♥♥

Husmor

För flera veckor sedan såg jag ett recept i NWT som jag tyckte lät gott och som jag ville prova. Idag kom jag till skott och gjorde kakan. Jag tyckte tydligen inte att det var tillräckligt varmt så jag satte på ugnen och bakade på. Boris kom som vanligt och väntade på sin tur. Han har nämligen fått en ovana att det är hans jobb att slicka visparna. Jag kan inte förstå hur men...
Han fick bara slicka en visp den andre tog jag he,he!
Medan kakan stod i ugnen skulle man göra en toscasmet. Tog en lite för liten kastrull men det gick bra ändå. Man är väl proffs!! Sedan var jag tvungen att ta en andningspaus på balkongen, det var lite varmt vid ugnen (förstår inte varför) så det fick bli en paus på balkongen med lite "luft". Boris han passade kakan han så ingen katt skulle ta den.




Kakan blev i alla fall bra men om den är god återstår och se :)


 Är man husmor så är man!


Vinnare igen!

Stefan var lite sur för att han har förlorat två gånger så han ville ha en rematch? idag. Så vi åkte till skoghall denna gång. Gissa vem som vann? Jo jag, igen!!! Denna gång lyckades jag få honom att ta ett riktigt kort på mig.

Han var nog lite sur för han skyllde på allt, klubban, vinden ....
Jaja är man en dålig förlorare så är man.

Myspysig dag trots värmen

Idag har jag haft en underbar dag trots värmen som jag verkligen lider av. Först drog jag och Stefan iväg för att spela mini golf i Mariebergsskogen. Stefan tyckte att vi skulle spela där istället för i skoghall för "Mariebergskogen ligger vid vattnet och det blåser nog där?!" Jag kan säga som så att det blåste inte alls speciellt mycket och mitt i gassande solen stod vi o spelade. Det var svettigt!! Det viktigaste i den här historien är att jag vann så nu leder jag över honom men 2-0!!
Så här ser en förlorare ut.


Stefan skulle ta en bild av vinnaren men det blev ingen bild av mig upptäckte jag nu när jag skulle ladda upp bilderna. Kan det vara så att han är en dålig förlorare???


Sen efter lite dusch och fixande av håret var det dags för en fika på stan med Fredrika. Kände mig lika svettig när jag kom ner till stan trots AC i bilen. Stor vits med duschen?! I allafall blev det en maraton fika tills Waynes stängde. Dom skulle stänga 8 men vi var där längre, konstigt att ingen sa till oss! Nu är jag full av ny positiv energi därför började jag blogga. Fredrika är den som har övertalat mig att skriva så nu hoppas jag att du läser min blogg!!! 


Total förvirring

Skulle försöka att skriva ett inlägg där jag hälsade min/mina läsare välkommen och det jag skrev kom inte med? Hur fan gick det till? Känns verlkigen att jag är nybörjare på det här. Fredrika hjälp!!!
Äh jag kommer nog på hur det går till snart. Trägen vinner eller vad det nu heter. Snart är jag proffs!

RSS 2.0