Bokmässan

Äntligen hemma efter en lång dag i Göteborg. Har spenderat mycket tid i buss o på bokmässan. Har ett bra fackförbund som årligen bjuder på denna resa o en bra chef som ser detta som arbetsutvecklande. Så jag har både fått gratis resa o arbetstid. Kan det bli bättre. Så en hel dag har jag spenderat bland något som jag älskar mycket, nämligen böcker!! Har sett, känt o andats böcker. Härligt. Dock mycket uttröttande så jag är helt slut. Har spenderat alldeles för mycket pengar oxå så det blir att leva snålt, men en är faktiskt en julklapp så den räknas ju inte =)
Några kändisar har jag oxå sett, tex Anna Book som jag tänkte gå fram o fråga om vi skulle bli kompisar;)
Har iaf bunkrat upp m böcker för hösten så nu kan jag verkligen kura skymning..


Kanske kan få en vän att läsa med...

Slut på pengar

Ja då har man betalt räkningar o är pank(nästan). Blev så klart lite shoppat på stan. Blev bara ett par byxor(100kr rabatt så jag "tjänade" lite), en parfym o några hårspännen. Så nu kan jag både se bra ut o lukta gott=)

Snart dags för lite sömn så jag är vaken i morron bitti när bussen mot bokmässan går...

Pengar, pengar, pengar

Idag får jag lön. Jippi!! Får extra mycket oxå för jag har två löner att hämta ut. Den ena från mitt vanliga jobb o den andra från nattvandringen i somras. Tyvärr är det sista gången så nästa månad blir det skralt=(, synd bara att den kommer vara mer eller mindre slut ikväll när alla räkningar är betalda=(
Har börjat jobba idag o det känns faktiskt ok. Sov så jäkla dåligt inatt bara o drömde om allt möjligt så jag var lite trött imorse men det gick bra.
Tittade på Boris öra o det är svullet igen. Undrar när denna följetong ska sluta? Tror nog att hans karriär som snyggast i Sverige är över=( Nu blir han bara snyggast hemma=)

Nu ska jag snart sluta jobba, eftersom det är fredag får man gå hem tidigt =). Ska ta en liten tur till Karlstad för att lämna av Boris. Blir en liten sväng på stan. Ska försöka att inte göra av med så mkt pengar för imorron blir det bokmässan i Gbg på arbetstid!! Kan man ha det bättre??

Slut på dvdmaraton

Nu har jag sett klart på alla avsnitt av Felicity, så nu är detta dvdmaraton över. Nu gäller det bara att sikta in sig på nästa serie eftersom jag nästan aldrig tittar på tv. Har dock inte bestämt mig än...förhäxad eller prison break? Försöker samtidigt lära mig att bränna undertexter (subtitles) ihop m filmen/serien. Inte för att det behövs (förstår det mesta) men om jag skulle titta på nån serie m krångligt fackspråk eller lyssna lite tyst på TVn så underlättar det. Nu kan man ju tro att jag är en gammal tant om man lyssnar på TV ljudet=)
Om det är nån som vet kan ju den personen hjälpa mig så slipper jag leta överallt på hela nätet =)

Boris hängöra 5

Jaha då var det dags för ännu ett veterinärbesök. Boris skötte sig utmärkt som vanligt, men det var fortfarande otäckt med bordet. Då är mördarmaskinen inte så tuff. Inte en reaktion dock när fabror veterinär sticker honom i örat med en stor nål, då är han en stor pojke.
När allt var klart o jag väntade på att få pappret så jag visste hur mycket jag skulle betala denna gång säger fabror veterinär att jag får det gratis för vi var ju där förra veckan!! Schysst!!! Är det så det går till i småstäder? Lite generositet...
Nu ligger mördarmaskinen o vilar, var LITE påfrestande att vara hos doktorn så matte ska muta honom med god mat =)


Vilsen

Vet inte om det beror på all dagboksläsning eller att jag börjar lugna ner mig o inse, men jag känner mig lite vilsen. Vet inte riktigt vad jag vill. Var det smart att flytta hit? Vill jag verkligen bo här eller inte? Känner mig ju inte hemma här men skulle jag känna mig mer hemma i Karlstad? Eller beror det på att jag ska ta hand om mig själv som jag är vilsen? Tro inte att jag är depp för det är jag inte men jag känner mig vilsen. Var kanske dumt att ta det lugnt o börja tänka/känna efter? Fast det hade nog kommit förr eller senare iaf =)
Är otroligt trött men det kanske mest beror på förkylningen som inte är nåt bättre, snarare håller det i sig på samma nivå eller så är det mina tankar som har blivit fysiska. Vet ej.

Dvd maraton

Har spenderat nästan hela dagen i soffan. Har sett på en hel säsong av Felicity så nu är jag helt öm i kroppen efter att ha legat i soffan.

Resten av tiden har jag fortsatt mitt läsande av gamla dagböcker. Försöker komma underfund varför jag är som jag är o se mönster. Börjar förstå varför jag tänker som jag gör ibland. Kan säga att det inte är nån trevlig läsning i alla lägen, mest deprimerande. Inte konstigt jag tänker o tycker som jag gör, hade bara glömt av vissa saker....Kanske blir jag klokare efter denna läsning...eller inte, vem vet?

En gubbes ursäkt

Förut idag träffade jag på gubben med den anfallande hunden. När jag kom började han prata med mig och bad om ursäkt för attacken. Han var mycket ledsen och började förklara att hunden aldrig har gjort så förut men att han antagligen skyddade den lilla valpen. Jag kände att jag inte kunde med att vara hård mot den lille gubben då han var uppriktigt lessen så jag sa att det var okej. Jag sa ingenting om att jag kommer bli galen om det händer igen, men off teha record så kommer jag att anmäla honom om det händer igen....Men alla ska väl ibland få en andra chans eller? =)


Uppskattad

Får ta kaffet vid datorn så jag kan skriva en rolig sak som hände alldeles nyligen. Jag fick ett telefonsamtal från en av mina elever. Han ringde för att tala om att han var på väg till flygplatsen för att hämta sin familj. Han ville bara tacka för all hjälp o stöd som jag har gett honom. Allt jag har gjort är att lyssnat o hjälpt han med ett brev som han skrev o då för att bättra på svenskan. Tänk vad lite kan betyda så mycket!!! Visst till viss del är det mitt jobb men jag är också medmänniska. Kul iaf att han uppskattade min hjälp o tog sig tid att ringa o tala om för mig att han var sååå lycklig o tacksam. Då känns det att man gör nåt bra =)


Förkyld

Jaha då är jag lagligen hemma då. Vaknade i morse med mer snuva, hosta o ont i kroppen. Så nu är det inte bara själen utan även kroppen som ska läkas. Dock behöver jag inte ha dåligt samvete att jag är hemma. Kändes inte ens jobbigt att ringa till chefen o meddela. Jag som alltid hatar att sjukskriva mig. Kanske har blivit bättre på att göra som jag känner? =)

Boris är nog nöjd iaf. Han får ju extratid med sin allra käraste. Vi har varit lika sega båda två och legar i soffan o sett på dvd och myst under en filt. Han är nog mer trött än jag =)

Nu blir det kaffe o en huvudvärkstablett o sen blir det nog lite mer dvd tittande =)


En underbar helg

Har haft en underbar helg tillsammans med Fredrika. Alla ämnen och några till har behandlats ett par gånger. Mycket positiv energi och kärlek mellan Fredrika o Boris!! Kan helgen bli bättre??
Vill ni veta mer kolla in Fredrikas sida för mer info.

Nu har jag lite separtionsångest o mår sisådär halvdåligt. Har bestämt mig för att ta en liten time off o ta hand om mig själv ett par dagar UTAN dåligt samvete el plikttrogenhet. Tror jag behöver landa lite. Behöver inte alltid vara bäst o duktigast på jobbet. Så nu tar jag ledigt!!

Krax

Vaknade i morse med halsont och huvudvärk. Typiskt att det händer när man ska ha besök hela helgen. Har nog lite feber oxå men det är bara att härda ut. Var dessutom tvungen att gå till jobbet eftersom jag måste planera inför nästa vecka, men det går inte så bra, är ganska okoncentrerad...Ska gå 12.30 så jag hinner ut med Boris innan Fredrika kommer vid 1 så jag MÅSTE vara lite fokucerad...kom igen, fokus!!!


Boris hängöra 4

Tittade på Boris öra i morse. Är nästan lika stort som igår =(
Blev irriterad och ringde till veterinären igen direkt när de öppnade. Nu fick jag prata med en annan veterinär som var mycket bättre o som förklarade att när det är svullet igen så betyder det att blödningen inte har slutat än och att man måste vänta en vecka till innan man kan tömma det. Det måste vara lite tryck på örat. Sen sa han oxå att örat blir alltid lite derformerat  efter nåt sånt här. Frågan är bara hur mycket? Kommer vi kunna att ställa ut han nåt mer? Vet inte...=(

Barnvakt

Nu har jag varit barnvakt åt Irénes dotter. Inga problem att vara barnvakt åt en 11-åring =). Kom och hämtade henne i stallet och sen bar det av hem. Mamma Iréne hade lovat popcorn, så det blev popcorn, cider och tv. Kan det bli bättre, Senare kom Iréne och då fick jag både sällskap vid idol och varma mackor. Kan livet bli bättre??


Hmm undrar vem jag är?

1:a pusslet

Nu är jag klar med första pusslet =). Här är resultatet


Boris hängöra 3

Nu har Boris fått sitt öra tömt. Det blev en billig affär, bara 300kr, jag som hade räknat med en förmögenhet blev glatt överraskad. Så nu hänger örat lite mindre. Vi får se om det går tillbaka nu eller om han måste tömmas igen =(

Hundattack

Nu på eftermiddagen blev jag och Boris attackerade av en hund. Det var en lite bjäfsig sak som vi har träffat flera gånger och varje gång är den lika sur. Tyvärr är det en gammal skitgubbe som har den så han har hunden lös trots att han inte har pli på den.
Idag hann han inte få tag på honom utan han kom ända fram till Boris. Som tur var hände inget, Jag hade kort koppel och sparkade efter hunden. För även om det inte är mitt och Boris fel så vet jag vad som skulle stå i tidningen imorgon om Boris hade bitit tillbaka "kamphund bet en liten hund". När gubben tillslut fick tag på sin "råtta" så sa jag att det kanske inte är så smart att ha hunden lös!! Nästa gång jag ser gubben ska jag ta ett snack med honom!!



Oärliga yrken?

Det har ju diskuterats lite på en annan blogg om att hantverkare är oärliga. Det finns några yrken till som håller samma standard, iaf ibland och det är bilmekaniker!!
I måndags hade jag bokat tid för service på min bil och när jag ringde och beställde frågade jag ju såklart hur mycket det skulle kosta. Pengar är jag ju inte gjord av så jag MÅSTE ju fråga. När jag sen kommer för att hämta bilen slänger gubben ur sig ett annat pris! Helt plötsligt skulle han ha ca 900 mer än vad vi hade kommit överens om!!! Vad tror han? Att jag är blond el? Så han fick allt ändra sitt pris! Det roligaste var att innan han sa vad jag skulle betala så hade jag och hans kollega skämtat lite om att det var kollegan som skulle hjälåa mig och att jag tyckte det var bra för då visste jag vem jag skulle skälla på och att jag kanske skulle ta namnet. Nu blev det ju precis så...Men mig lurar man inte!!!


Presenter

I går fick jag en present av en elev som precis hade kommit hem från Vietnam. Trots att jag inte har denna elev längre tyckte hon att jag skulle ha en present ändå. Ibland är det bra att vara SFI lärare =)

Dett är vad jag fick! Tre fina kylskåpsmagneter från Vietnam. Säg nån som har det?


Slänger oxå in en bild från jobbet. Det är på den har städade(?) platsen som jag får alla bra idéer =)

Adressändring

Idag fick jag ett samtal av en dam från adressändring. Då jag inte har valr eftersändning undrade hon om det fungerade bra med posten. Hon undrade om jag saknade någon post eller om all post hade kommit fram. Hur ska man veta om post som ska till en har kommit bort? Inte riktigt logiskt eller?

Boris hängöra 2

Nu har det gått lång tid sen han fick sitt hängöra eller blodöra som det tydligen oxå kallas, så idag tog jag tag i det hela och ringde till veterinären. Tänkte att i den allmänna konkursen så kan jag ju slösa lite pengar på en dyr veterinär oxå! Det var inte det lättaste. Stod att man skulle kunna tala med en veterinär för rådgivning mellan 7.30 och 9.00. Klockan åtta började jag ringa alla nummer som fanns tillgängliga. Klockan 8.56 fick jag tag på en. Ska det vara lika illa att ringa till en veterinär som att ringa till vårdcentralen? Finns det så många sjuka djur just idag? Höll på att bli galen!! När jag äntligen kom fram blev jag helt ställd av att det inte tutade upptaget så jag stammade nästan fram mitt ärrende. Hur patetisk får man bli?
Fick en tid imorgon så att de får titta på lilla örat. Vistt, han är söt med ett hängöra men det kan ju inte se ut sådär om han ska vinna några framtida utställningar. Så Boris fattiga matte får allt pallra sig iväg till veterinären. Tur att man har försäkring men jag tror inte att jag ens kommer upp i självrisken, men man vet ju inte? Brukar bli en dyr historia det där.

Telefonen

Jaha, införskaffade en hemtelefon för alla snåla, och alla LOVADE att de skulle ringa sååå mycket. Bullshit. Har knappt haft ett samtal. Det är bara Stefan som ringer till mig. Jag har iaf en snäll vän =). Ja Maggan har ringt en gång oxå men då var jag inte hemma...

Ny älskling

Det blev en ny älskling så ni behöver inte sakna mig =). Kort på skönheten kommer så småningom, nu måste jag ordna datorn så den blir som den förra. Tar en hel del tid att installera allt som man vill ha och behöver =)

Datorj*vel

Nu har min dator fått nog. Helt plötsligt är det bara en massa streck över hela skärmen!!! Hur F*N ska jag göra nu? Om ni inte hör ifrån mig så lever jag och mår bra men saknar min käraste del - datorn!!!

Boris hängöra

Nu har Boris vaknat så då var det dags att ta fram kameran och föreviga hans "snygga" öra. Här är resultatet:





Söt eller hur?
Fast enligt vissa är han både farlig, otrevlig, ouppfostrad, kamphund, kattätare, säkert barnätare oxå mm.

Helgens bravader

Har kommit hem efter en lördag i Karlstad.
Först fixade jag min nya telefon så nu ni alla går det att ringa. Har tom provat så jag vet att den fungerar =). Sen var det dags för kalas hos min "svärmor". Kom en massa släkt till henne och jag var social o trevlig o alla tyckte om mig =) Ingen förstod nånting eftersom det inte var nån som visste nåt. Fast tydligen var det nån som såg att vi inte hade ringarna på oss men sa inget. Jag eller S sa inget heller och det är inte mitt jobb, det är inte min släkt. Det var iaf trevligt även om maten inte var nån höjdare. Det var kallskuret men den tråkigaste kallskurna tallrik jag någonsin ätit. Jag hade aldrig köpt den. Inte ens tårta fick man så senare på kvällen fick det bli en pizza. Jag får passa på och äta sånt när jag är med nån eftersom jag inte köper en pizza själv. Det känns så ensamt o patetiskt, så det utsätter jag mig inte för =).

Hade en trevlig kväll med S. Vi prata och skratta o myste. Det har inte känt så med honom sen i början av vårt förhållande. Det får en att fundera om vi verkligen gör rätt?? Tyvärr tror jag det, för den dag vi skulle försöka skulle det säker bli pannkaka av det hela, tyvärr. Känns iaf skönt att man kan umgås o ha kul som vänner =)

Nu är jag hemma i Karlskoga med Boris hängöra. Det har inte blivit bättre så snart är det nog dags för ett besök hos farbror hunddoktor. Men han är mycket söt. Ser ut som när han var valp o öronen inte hade ställt sig upp än. Bild kommer men just nu sover han så vi ska INTE väcka honom. Schhhhh......

Människor

Ibland försråt jag inte hur människor är funtade. Hur kan man ena dagen säga en sak när man andra dagen andrar uppfattning. Det värsta är att personen ifråga inte vet om sanningen...I och för sig förstår jag mig inte på personer som inte kan se sina egna fel heller. Ingen är perfekt men man måste stå för sina fel och brister, att man däremot klagar på andra grupper i samhället utan att vara en bättre person själv det går över mitt förstånd. Man måste se på sig själv och hur jag är INNAN man klagar på tex invandrare. Är man ärlig då???

Tänkvärt

En kollega till mig berättade idag att hon hade pratat med sina elever om gårdagens datum. Hon frågade om de visste vad som hade hänt på just det datumet för ett par år sedan. En av hennes elever visste men de andra var tveksamma. Hon började då förklara och rita på tavlan. När hon höll på insåg hon vad hon gjorde. Vad är denna dag eller dessa "få" människors död i jämförelse med alla andra tragedier. Vem "bryr sig" om hur många som har dött i Irak eller i nån annan katastrof? Varför är just det datumet eller den händelsen värre än alla andra? Varför bryr vi oss om de västerländska händelserna när vi inte bryr oss om de katastrofer i andra länder? Hade vi ens brytt oss om tsunamin om inte svenskar hade varit drabbade? Kanske är det inte så konstigt att våra elever inte har samma syn på "våra" katastrofer för vad är de i jämförelse med deras???
Lite tänkvärt så här på fredagen...


Jag lever

Nej, det är inte så att jag är död eller så, eller har slutat att blogga. Skulle skriva i förrgår men då krånglade sidan så jag strunta i det. I går hade jag verkligen ingen energi eller något att skriva om så jag pusslade och pysslade. Satte inte ens på datorn när jag kom hem!!! Ibland blir datorvärlden bara lite mycket, och jag kan ju kolla alla andras bloggar på jobbet...så det behöver jag egentligen INTE göra hemma. Så det gick bra utan dator. Kanske ska sluta med att använda dator?? Förr när vi bara kunde ha telefonmodem var jag inte ute varje dag och det fungerade bra. Fick en massa annat roligt gjort istället, så varför inte?? Kanske lite datorförbud då och då??? Så man inte slutar så här!!!



Hemtelefon

För er som inte har min msn så kan jag bara meddela att jag har efter noga övervägande skaffat mig hemtelefon. Detta pga alla snåla jävlar som vägrar att ringa mig på mobilen...=)
Så den 15:e dvs på måndag nästa vecka (för er som inte har nån koll på datumen) så kan man ringa till mig, billigt!!! Så nu förväntar jag mig MÅNGA samtal!!! Måste bara köpa mig en telefon men det får bli helgens projekt. Har sett ut en snygg en på Onoff så vi får se om det blir den....

Kören

Nu har jag nästan precis kommit hem från mitt första körmöte i Karlskoga. Det var skitkul!!! Har inte sjungit i kör på så länge så jag hade nästan glömt bort hur man gjorde. Alla var jättepositiva och tog hand om mig. Jag var lite nervös innan men det gick bra. Glömde först bort att tänka ramsan i huvudet, men sen kom jag ihåg Fredrikas ord...Alla tycker om mig så då släppte allt. Och jag tro att alla tyckte om mig =) Jag som nästan inte tänkte gå dit för att jag var så trött, men jag fick så mycket positiv energi så det var verkligen värt det. Varför har jag inte gjort detta tidigare???
Nu måste jag varva ner en stund för att sedan sova....om jag nu kan...


Jobbig natt

Hade en sån där otroligt jobbig natt. Trodde jag skulle gå upp/hade försovit mig hela tiden. Klockan 12 vaknade jag första gången o trodde att jag skulle gå upp. För att vakna lättare tände jag lampan...detta höll på tills klockan 4 då jag insåg att det var 2 timmar kvar o därför kunde släcka lampan...inte konstigt jag är trött idag =(


Tröttsamma kollegor

Har haft en mycket givande utvecklingsdag(?). Vi har suttit o diskuterat policy vid prov o sen gått igenom inför höstens prov. Åh det är så segt när vissa två ska lägga sig i. Det var mycket enklare när det var bara jag o K. Det ska nötas o blötas i all oändlighet. Blir helt galen!!!! Nu är det över iaf...tills nästa gång =(


Tagit mig i kragen

I kväll har jag tagit mig i kragen och kollat upp olika aktiviteter =). Ringde till en kör, så imorron ska jag dit o lyssna o sjunga(?). Man ska tydligen sjunga upp el nåt så jag vet inte hur det går till. Känner mig som att börja skolan igen, lite liten o nervös. Men bild christina skulle vara nöjd att jag jobbar på min sociala roll=). Sen kanske jag ska bli lite aktiv dvs sportig men har inte bestämt mig än. Rapport kommer...

Måndag igen

Och bara regn. Man blir ju så trött. Skulle behöva lite sol och energi. Trots mitt försök att gå o lägga mig tidigt så var det ett lönlöst projek. Dels var det gräl inne hos grannen, nånting om "du sa" och "varför sa du h***" mellan olika män. Verkade väldigt moget(?) Det var dock inte det största problemet för jag satte i öronproppar. Tänkte ett tag att jag skulle gå dit o säga till, men jag orkade inte. Dessutom såg jag förjävlig ut i håret (vilket jag gör varje dag enligt vissa) så jag avstod. Nä jag vet inte varför jag inte kunde sova. Kanske för mycket tankar som snurrade i huvudet. Tröttsamt är det iaf. Här försöker man vara ordenlig o gå och lägga sig o så kan man inte ens somna!!! Livet är förjävligt....


Snart sängen

Snart dags för sängen. Känner mig inte riktigt i form, vet inte om det är nån dum bacill eller bara utmattad...har 0 energi. Tur att vi har utvecklingsdag i morron, så jag inte behöver vara så koncentrerad =). Vi skulle egentligen diskutera de nya kursplanerna som skulle vara ute 1 juni/juli men de har fortfarande inte kommit ut...de är snabba på skolverket.....
Vi ska istället diskutera prov(?) o kanske få eftermiddagen till eget förfogande. Helst skulle jag vilja ligga hemma men tyvärr då får man inga pengar =(
Nä dags för sängen.....go natt allihop =)

Helgen

Trots mycker regn har helgen varit bra. Har haft en lugn o skön helg med MYCKET prat, god mat o lugn o ro. Stefan o jag har pratat mkt om oss och har nu kommit fram till ettbeslut. Inte ett roligt men tyvärr ett måste. Så nu får vi jobba på vår nya relation.
Tog en tur till Oxhälja o tittade på alla stånd. Trots att det var en uppsjö av stånd så var det inte så mycket att ha. Hade väl ca 20 olika saker att sälja i alla stånd. Köpte 14 par strumpor för 100 kr och en t-shirt till Fredrika =).
Sen visste vi inte vad vi skulle hitta på eftersom regnet kom...Det slutade med att vi åkte till Mariebergs köpcenter o gick där o kollade. Där höll de på o renoverade så det var mycker rörigt. Köpte dock ett par leggings och en t-shirt på Gina och en ny dyr klocka. =)

Nu är jag tillbaka i Karlskoga o inväntar morgondagen. Fryser hela tiden, hoppas att jag inte håller på att bli sjuk...har intagit en kulinarisk middag beståendes av risgrynsgröt =) Sen har jag uppdaterat mig på alla bloggar!!!
Tyvärr inga bilder under helgen. Kändes inte läge för det. Kommer mer bilder en annan gång =)

Snart helg

Nu är det äntligen snart helg!! Försöker jobba effektivt den sista stunden men det går lite si sådär =) Dagen till ära har jag satt på en kjol. Får se om jag kan få lite bilder på det så Fredrika blir glad. Snart kommer Stefan till Karlskoga för att hämta mig. Vi ska på nån weekend till Hällefors(!!). Jag har ingen direkt koll på vad vi ska göra men det blir säker kul. Slipper ju laga mat i allafall =). Tror vi ska försöka ta oss till Oxhälja på löraden om det är fint väder. Om det finns många "okunniga" personer där ute så är Oxhälja Värmlands största marknad i Filipstad(tror det är den största iaf). Så nu har ni fått lite allmänbildning =). Återkommer på söndag o talar om vad som hänt.

Ha en trevlig helg allihopa!!!!








Ingen tid

Om ni undrar var jag har tagit vägen så kan jag säga att jag finns här men har inte riktigt tid att blogga. Har så mycket som händer i mitt liv :). Ska försöka uppdatera lite..
Gårdagen gick i ett. Först en nästan full arbetsdag o sedan direkt till Karlstad. Skulle på en träff m bild Christina så jag passade på att fixa lite annat oxå. Fick äntligen tag på mina dammsugarpåsar så nu kan jag dammsuga :) Har dock inte gjort det än... Sprang in en snabbis på Lindex för att se om de hade de där byxorna som jag ville ha i en mindre storlek. Jepp de hade de o de satt som gjutet. Ska alltid köpa mina byxor på Lindex hädanefter då jag har gått ner en storlek!!! Sen lite införskaffande av färg på Panduro så jag kan pyssla lite. Upptäckte i helgen att några färger var torkade o de går ju inte att måla m :(.
Då var det alltså dags för bil Christina. Jag är helt fascinerad av denna människa. Hur hon kan se o veta saker som jag bara har tänkt men inte sagt till nån är för mig en gåta, men hon kan det!! Fick en massa positiv energi av samtalet så jag var helt eurorisk(?). Sen hade jag en middags date m god mat. Åt tom fetaost, jag som inte ens gillar det, men i köttfärssåsen smakade det helt underbart... Tillslut kom jag hem till Karlskoga o jag kan säga att jag var inte världens bästa bilförare men det gick ändå.

Idag har vi haft utedag på Sfi. Mycket uppskattat o mycket kul men man blir så otroligt trött. Lärde eleverna att spela boule, kubb o brännboll. Och så klart en liten tipspromenad med tema djur o natur. Jag kan säga att jobba på Sfi är otroligt kul för det mesta men man får också ta del av en hel del livsöden som inte är så roliga. Så det kan pendla mycket upp o ner.
Min uppgift: boule

Några elever som spelar.


Sen har jag besiktigat bilen. För första gången någonsin var jag inte nervös inför besiktningen och det gick mycket bra. Nu får jag köra lite drygt ett år till =).

Ikväll har jag fixat o pusslat. Har pakterat alla mina tradera försäljningar. Det var inte det lättaste. Dessutom var kärringen på konsum så noga så jag fick betala mer porto än vad mina köpare hade betalat. Tur att jag gjorde så mycket vinst, annars hade jag blivit galen!!! Sen har jag pusslat. Only for you Fredrika lite pusselbilder. =)


Livskvalité

Har nyligen kommit hem efter en myskväll hos Iréne :). Hon har bjudit mig på lyxmat mitt i veckan!!! Sen blev det mys i soffan med brasa o tända ljus. Kändes nästan som förr i huset i Väse. Blev såklart lite "seriös" TV i form av Jerry Springer o en hel del skitsnack :). Det är verkligen livskvalité att sitta m en bra kompis o njuta av varandras sällskap UTAN krav. Skönt. Mycket positiv energi!!!

Förlåt dig för dina synder...

Ja nu har man fått en personlig ursäkt av byggarn. Inte bara som kommentar utan även som ett inlägg på hans blogg. Ja det var ju omtänksamt men förlåten nej....Man kan vara hur jävla arg o irriterad men vissa saker gör eller säger man bara inte. Därför får han förlåta sig själv....Kanske värt att tänka en gång till nästa gång?? Nästa gång kan det ju faktiskt vara nån som blir ledsen!!!

Duvjävlar

Var så upptagen igår att jag glömde berätta en rolig historia. För er som inte vet så bor jag högst upp i ett trevåningshus. Över min minibalkong så har jag ett plåttak. Där brukar en hel del fåglar husera. Igår när jag försökte se på Tv var det ett jävla liv där ute så jag var tvungen att titta efter. Åh vad hör jag? Jo ett gäng duvur som antingen slogs el hade sex!! Fjädrarna rök och tillslut flög en iväg men det var minst två kvar som kuckilura... Ja de ska väl oxå få ha sitt roliga???

Fixad för i morgon

Ja då är allt fixat för i morgon dag. Har diskat o fixat matlåda. Du behöver inte oroa dig T, jag tog mycket sallad med och maträtten är smalmat så jag hoppas jag inte sväller upp men man vet aldrig...

Påhoppad

Jaha då har man blivit utsatt för en "smart" persons tankar o åsikter. Tydligen är jag inte bara kossa utan både extremt fet och ful. Ja det är ju alltid kul att veta :) Nu är det ju så lille vän att jag tar inte åt mig. Jag är inte lika osäker som du. Sorry!!!

Till Iréne

Äntligen har min bästa arbetskamrat kommit tillbaka!! Hon har varit sjuk i nästan två veckor. Men nu är hon tebax, äntligen nån som man kan driva med (fast bara på skämt). Åh så kan man prata skit med henne om allt o alla. Imorgon ska hon bjuda mig på mat efter den tråkiga APT:n. Då har man nåt att se fram emot :) ♥♥


Ny tid

Ja då var det ny månad, ny vecka och ny måndag. Argh jag gillar inte måndagar. Sover alltid skitdåligt på söndagen vilket innebär att jag vaknar trött o seg på måndagen. Igår försökte jag verkligen gå o lägga mig i tid, vilket jag gjorde, men vad hände då? Jag kunde inte sova!!! Så det var som vanligt i morse....Åh idag när allvaret började. Inga halvdagar med lektioner utan hela dagar!!! Jag överlevde iaf :)

Så nu är jag mycket trött, men...har lagat mat igen!! Var tvungen för annars hade jag fått slängt mat och det gör ont ihjärtat att slänga mat. Så det blev lite mat o ett avsnitt Felicity.

Har varit lite "manlig" oxå. Fixade en förlängningskabel till lampan. Så jag har jobbat lite med småel. Behövde flytta taklampan så jag kan pussla när det är mörkt. Den sitter inte bra, men det fanns ett gammalt hål som jag får använda så länge. Behöver en BRA borr eller nån som kan borra med sin maskin. Någon som är sugen att hjälpa en "nödställd" kvinna???


RSS 2.0