Toppendag

Idag var det en toppendag. Började dock dagen med huvudvärk som snabbt skulle botas med kaffe. Sen åkte jag ut med Fredrika och senare Kristijan för att sola och bada på Örsholmen. T%yvär så brände jag mig på ryggen så det känns lite just nu, men faktiskt helt ok. Har varit med om värre. Jag och Fredrika lärde Kristijan vad killar ska göra eller vad vi flickor tittar på. Så nu vet han inför nästa dejt. =)

Ikväll drog jag och Stefan iväg för lite tutbingo. Och idag hände det. Jag vann 1000 KRONOR. Var så uppspelt så jag skakde. Så nu ligger vi plus för i år. Ja vi delar på vinsrena. Det ger en större chans att vinna. Tyvärr blev det inget mer efter det, men jag firade med en glass och dricka. =)

Nu är det snart bedtime tror jag. Om jag inte ska orka med min gigantiska disk innan.....imorron kvällsjob med Ida, Kul!

Upp o ner

Det är upp o ner hele tiden. Mest upp just nu men det kan ju bero på att jag försöker att inte tänka så mycket. Det funkar bra nu i värmen+ jobb. Då behöver man inte tänka. Dock vet jag att med start från söndag kommer att det att kännas jobbigt så det är väl lika bra att inte tänka nu.
Det positiva i det hela är att jag känner att det kanske finns en framtid med mina syskon. Känns som om dom har kommit till insikt och vill ha en relation till mig nu när familjen har blivit mindre. Det känns bra. Hoppas att det kan bli bra.

Ska försöka skriva mer i framtiden men just nu finns inte energi till det. Dels på grund av värmen. Imorgon ska tom jag ev ge mig ut till en strand en stund och BADA. Är ledig imorgon så jag ska fösöka njuta.♥

Tack!!

Tack alla ni som bryr er och som ställer upp och hör mitt "tjat". Tack för att jag får älta lite så att jag känner mig bättre. Ni vet inte hur mycket det betyder och jag hoppas att jag säger det också. Tack vare detta är jag på väg upp. Känner mig bättre, iaf för stunden. Det är jobbigt att sörja nån som inte finns mer och som kanske aldrig har funnits. Det är jobbigt att sörja drömmen om det som inte var.
Men ni låter mig älta och gråta. Ni lyssnar och förstår och ger mig presenter och omtanke. Detta gör att jag inte dränker mig själv. Förhoppningsvis är det sista gången som jag behöver göra detta och det kommer säkert ta sin lilla tid. Men jag hoppas jag kan återgälda detta på nåt sätt nån gång i framtiden.

TACK !!

Jag lever...

... men inte mycket mer än så. Händer jättemycket just men jag har varken tid eller lust att blogga. Är lite nere just nu efter att ha gjort en resa i tid och rum. Återkommer när jag mår bättre.

Kramar♥

1-1 i matcher

Tog en returmatch idag och denna gång vann Stefan med 1 poäng =(. Gillar att inte att berätta om mina förluster men eftersom det var enpedagogisk förslust för att bygga upp hans självkänsla så är det okej. =).
Förloraren fick bjuda på mat så det blev en kycklingrulle från den lokala hörnan. Helt underbar, nog den godaste jag har ätit. Däremot kan man förundras lite över vilket patrask som bor på detta område. Inne i baren satt en hel del överförfriskade personer och på den lokala puben sitter det alltid ett gäng. Hur kul kan det vara att vara full en söndag?

Nu är snart denna helg över igen, men nu är det bara 8 arbetsdagar kvar!! Tjoho!!


En gammal vän

Hade ett underbart samtal via msn i fredags med en gammal vän. Har nog skrivit lite om honom förut, då han hittade mig via facebook. Sen dess har vi inte pratat trots att jag har mejlat honom. Men i fredags tog han kontakt och vi började prata via msn.
Det var precis som förr, ingen stor skillnad där. Så över en timme pratade vi om allt möjligt och försökte catch up. När det gäller gamla vänner som man får kontakt med igen vet man aldrig om den andre känner som en själv. Det var kanske bara jag som tänkte på honom under åren? I detta fall var det inte så och han tom uttryckte det i skrift fast han tyckte att det var svårt då svenska inte är hans starkaste språk, så han ursäktade sig men jag sa att han fick högsta betyg i min klass =).
Så nu kanske det blir en resa till Schweiz? Skulle inte vara helt fel då jag är så ressugen =). Nu ska vi iaf hålla kontakt. Ska inte släppa iväg några vänner från mig om det inte är så att de inte vill vara med mig =(.

Jag fick iaf sån energi efter vårt samtal så det tog en stund innan jag kunde somna. Tänk vad ett samtal kan göra =).


Det är mycket nu...

Är så trött! Är verkligen i slutet av min kapacitet av tänkande. År så trött i huvudet så jag orkar inte ens tänka...I och för sig är det väl inte bara jobbet som får en att fundera och vara trött, men vissa saker orkar jag inte ta itu med just nu då jag är för trött. Då är det bra med vänner som orkar lyssna på ens gnäll om både det ena och andra. Har en daglig terapitimme(läs 2) med Cristina då vi diskuterar allt, både jobb och annat. Det är bra att nån bryr sig och förstår. Det är viktigt att känna sig omtyckt annars orkar man inte.

Så just nu är bloggen inte speciellt prioriterad. Det händer saker hela tiden men jag orkar inte skriva om det. Det kräver för stor tankeverksamhet och när denna inte finns, ja då blir bloggen lidande. Jag hoppas kunna komma igen när allt lugnar ner sig och jag känner att jag kan formulera en enda vettig tanke. Så i helgen ska jag bara ta hand om mig själv. Har inga planer för helgen så vi får se om nån hör av sig för att göra nåt kul, men hittills har ingen gjort det så det blir väl mys med Boris. Men det är inte fy skam det heller.♥

RSS 2.0