Nedräkning

Jag har nedräkning till jullovet. Har noll och åter noll energi så om ni inte hör nåt beror det på att jag har gått i ide. Vill bara vara ledig!!!!
Har tom bojkottat julpyntet. Ska inte ens ta fram staken. Kanske slår på stort o tänder ett ljus nån gång...=)

Allmänt irriterad!!

Just nu går jag bara omkring och är allmänt irriterad. Är irriterad på gubbar som inte kan uppfostra sina hundar, på sega kassörskor som borde gå en snabbhetskurs, på barn som inte förstår vad nej betyder utan måste ifrågasätta, på lata elever som inte gör det de ska, på obeslutsamma kollegor som inte kan bestämma sig, på Boris som är som ett plåster, på grannar som inte förstår att vissa människor ska upp och jobba, på dataprogram som inte förstår att de alltid ska fungera...Ja kort sagt allmänt irriterad! Vet inte vad det beror på men även om jag visste det så skulle det nog inte hjälpa. Tyvärr är det Boris som får ut för det mesta eftersom jag inte har nån karl att skälla på =), vilket gör att han blir ännu värre. Alltså en ond cirkel.....

Granskad av chefen

I veckan hade jag besök av chefen på en lektion. Hade fått reda på dagen innan att hon ville komma och sitta med på min lektion. Detta är nåt hon gör hos alla men det gör ju inte saken lättare. Kändes som om jag var praktikant igen. Så klockan 8 stod hon i dörren och jag skulle hålla en 90 minuters lektion inför "granskande" ögon. Hade ju förberett mig så jag var überplanerad med alla ingredienser(?) i paketet. Hon var iaf mycket imonerad och tyckte att jag var en aktiv lärare med mycket närvaro i klassrummet. Det kändes ju bra att höra. Kan ju ärligt erkänna att jag var lite pirrig innan, men sen visade det sig att det gick bra. Så nu kan hon komma hur mycket hon vill!! Kanske kan få en högre löneökning?


Höstdepp

Efetr 30 år fick jag nu förklaringen igår till att jag alltid med undantag av förra hösten känner mig tom och ledsen i november. Att det ska behöva ta så lång tid att förstå sig själv. Visst bättre sent än aldrig, men i allafall. Så inför nästa år vet jag vad jag ska göra. Så när jag gick ut från mötet kände jag mig inte lika tom utan ganska upplivad. Men det känns ända surt att det har tagit så lång tid utan att nån har förstått det. Alla "smarta" människor i min närhet förr i tiden kunde inte räkna ut detta?? Ja, ja. Själv ska jag ta min 5-åring i handen och mamma om mig själv....


Lördag

Då har vi kommit till en lördag i mittten av november. Hela hösten har varit mycket grå men idag skiner solen. Är i Karlstad för ett försök till att få energi och vad passar bättre då än att solen skiner. Så det blir en liten promenad eftersom jag som vanligt har ont i foten(plattfot). Sen blir det nog mest frågesport för hela slanten, så att jag känner mig duktig =).


Mini paus

Har en minipaus här på jobbet o då passar jag på att blogga då inte tiden riktigt räcker till...

Hade en svettig kväll igår. Följde med Iréne hem för mat och motion. Det blev ca 2 timmar på dansmattan. Vi är nu så suveräna att vi måste ha på hard för att vi ska bli svettiga=). Och svettig kan jag lova att jag var. Iréne fick telefonsamtal och Felicia åt popcorn så jag fick dansa som en dåre. Tyvärr är ju inte kondisen på topp, men kul var det. Hade lite ont i benpartiet efteråt och det var imma på fönstren. Kanske förbrände hela helgens fusk? =). Hoppas det iaf.

Ikväll blir det ölklubb. Det är irländskt tema så det bjuds på irländsk mat. Skulle vara något med lammkotlett sa kocken som går här på skolan. Det blir nog gott.

Sen imorgon bär det av till den stora metropolen Hallsberg för kurs. Ska träffa andra SFI lärare i länet. Det blir nog kul men en lång dag. Så om ni inte hör från mig så är jag upptagen =). Jag hoppas jag hinner skriva en rad....annars hörs vi så småningom =).
Kan tala om att jag hann med en liten stund med guitar hero igår, o fan vad jag rockar. Börjar komma upp mig i min karriär så nu spelar jag på de stora scenerna =)!!!


Ser ni likheten?

Ömma fingrar

Nu har jag spelat guitar hero i flera timmar så att fingrarna värker. Sjukt jobbigt men hemskt roligt! Börjar komma upp mig i min karriär. Kanske ska satsa på musiken istället för undervisning?

Söndagsseg

Jaha då är helgen snart slut igen. Fattar inte att tiden ska gå så fort?

Fredagen spenderades i Karlstad då jag hade ett möte med en suverän tjej som har gjort mitt liv lättare(fast jag får betala för det). Kvällen spenderades i Stefans soffa. Båda slocknade framför Tv:n i alldeles för många timmar så vi missade hela idol, snyft!

Lördagen bar det av till Karlskoga för att gå på Thai fest. Stefan var med i år igen+ Iréne m familj. Det var mycket trevlig! Denna gång intogs det lite alkohol så man var lagom avslappnad. Förfesten skedde hemma hos mig. Jag o Stefan spelandes Buzz. Jag vann ALLA omgångar! Jag är drottning över frågespel!!=)
Tillbaka till Thaifesten så sker den för att visa vördnad för vattnet o allt vatten man har förbrukat under året. Man ska då sätta ut Krathonger som ser ut som blommor med ljus o rökelse. Sen ska man tala om vad man önskar inför nästa år. I år var det inte snöstorm så man kunde sätta ut krathongerna utan att de blåste ut =). Det var jättevackert. Maten var oxå exklusiv som vanligt. De kan verkligen laga mat!! Sen blev det lite thaidans oxå. Blev upptvingad på dansgolvet där jag gjorde mina moves. Alla var råimpade=).


Lite svårt att se men det lyste vackert på kvällen.


Musikkväll

Kvällen har spenderats framför tv:n och musik. Först lite skönsång med singstar o sen har jag övat upp mina gitarrfärdigheter =). Nu väntar bara ett avsnitt av Hells kitchen o sen blir det sängen innan det är dags för veckans sista dag. Kan livet vara bättre än en torsdagskväll?

Mitt liv är komplett

Då har man köpt ett singstar spel. Så nu kan jag sjunga dansa o spela gitarr o spel hela dagarna. Så nu är mitt liv fulländat =).

Är jag nya Britney?

Tillbaka till verkligheten

Jaha då var det dags att jobba igen då efter 5 dars ledighet. Kan säga att det var motigt i morse o ännu motigare på eftermiddagen. Dock gick jag fram o tillbaka till jobbet idag=). Kan bero på att jag inte har bytt till vinterdäck än kanske? Fast jag har räknat ut att om jag behöver skrapa rutorna så tar det lika lång tid som att gå till jobbet=). Så nu blir det nya friska tag och så längtar man till jullovet=):

Så har man blivit med...

Playstation. Tillslut slog jag till. Blev ett begagnat med massa spel o guitarhero. Nu fattas bara singstar så är livet perfekt =). Hur mogen får man bli???
Ja jag blir nog aldrig vuxen...he,he

Kameratömning

Har tömt kameran idag o hittade en del bilder som jag har glömt att visa. Så här kommer alla på en gång=).

Två softisar hemma hos mig =)


Fest med Fredrika. Då laddas det upp med två(!) datorer =).

När man får vin blir man så här glad=)



Sen visar man sina partytrix =)

Fredrika visar sig från sin bästa sida=)


Ja så kul(!!!!) har vi när vi förfestar=)

Nya inredningsdetaljer

Var på ett besök på IKEA i helgen och köpte lite nya detaljer till min lägenhet. Allt för att göra det mysigare =).

En snygg röd/vit matta. Passar bra till soffan och tapeten.



En ny helfigursspegel, så jag kan spegla hela mig o inte bara ansiktet=). Ibland kan det behövas! Min vackra figur får ni på köpet. =)

Ny hårfärg

Måste prova nåt nytt hela tiden så nu provar jag med en ny härfärg för att se om det gör nån skillnad. Bättre eller sämre? Det avgör ni! Kom gärna med kommentarer =).

Snygg eller? Ha, ha!!

RSS 2.0