Förskottspresent

Imorse fick jag en förskottspresent av Cristina. Fyller ju inte förrän i morron men hon frågade mig för ett tag sen om torsdag eller fredag passade bäst för lite äventyr. Jag valde då torsdag eftersom jag ska spendera min födelsedag med att tvätta och packa :S.
Så imorse fick jag ett paket, med en text där det stod att hon skulle hämta mig 18.40 för att köra iväg mig på massage i en HEL TIMME!! Kan en födelsedag börja bättre?? Precis vad min stackars kropp behöver.

Om det är nån som inte har köpt en present till mig kan jag tipsa om att jag ser ut som sju svåra år och ett nödår av trötthet i ansiktet. Så kanske en pås och ring under ögat behandling kunde vara på sin plats? Behöver ju inte se ut som 40 när jag bara är 31.....snart 32 :D


Frosseri

Nu har tiden för frosseri börjat, eller ja den började för ett tag sen iaf när det gäller mig. Trots att det är en dödssynd äter så det sprutar ur öronen.
Idag har jag lyckats klämma i mig ett antal pepparkakor, scones, kärleksmums och saffranskaka. Fast min riktiga passion heter just nu pepparkaksdröm. Det är vaniljglass med pepparkaka i. Kan det bli bättre...?

Ja nu är det ingen idè att bry sig, utan nu äter vi på och så tar vi nya tag i januari :)



Facebookfenomenet

Har funderat mkt över facebook o hur vissa personer använder sin statusuppdatering. Varför lägger man ut extremt privata saker om sig själv? Att man är extremt lessen, vill gå och dö eller håller på och pluttinuttar med sin pojkvän/flickvän. Vad har man för behov då? Jag själv skulle aldrig i helvete skriva extremt privata saker. För det första är jag inte nära vän med alla mina vänner på facebook. För det andra har jag inget behov av att folk ska visa mig sympati eller tycka att jag är gullig mot min pojkvän eller liknade. För det tredje så är det på internet. Vill jag vara personlig så säger jag det till den personen istället.
Jag har en kompis som har en halvbekant kompis på facebook som hon tyckte bra om tills hon började lägga ut extremt privata och pinsamma saker på sin status. Nu vill hon inte träffa denna mer pga detta.
Jag bara undrar...varför är man så privat på ett forum som facebook? Nån som kan svara mig?


RSS 2.0