Osocial

Så kan man sammanfatta mig just nu...osocial. Jag vill inte umgås med någon och jag saknar det inte heller. Under hela helgen har jag inte pratat med nån och det har känts skönt. Varför? Ingen aning, men jag blir sån ibland. Behöver väl vara med mig själv kanske?

Bokklubb

Jag och Cristina och ännu okända personer till mig ska starta en bokklubb. Vi ska ha vår första träff ikväll så idag ska vi käka lite och komma överens om vilken bok vi ska läsa till nästa gång. Ska bli skitkul. Kan det bli bättre en ett gäng tjejer som dricker vin och diskuterar böcker?
Har tom satt på mig finkläder! Ska det va så ska det :)


Idiotiska vuxna

Är så trött på idioter!! Hur svårt ska det vara och bete sig som en vuxen när man är vuxen? Varför göra sig till en större idiot än man är? Vad händer med vuxna i en viss ålder så man måste bete sig som en idiot?

Till alla vuxna idioter där ute...VÄX UPP!!!


Marodören

Den store marodören är i farten. På två dagar har Boris lyckats med att skada två ting. Igår gjorde han en tjurrusning mot mitt smalben så det kändes som det skulle gå av. Kan ni tänka er smärtan av ett hårt bullterrierhuvud mot smalbenet....mycket ont. Har fortfarande ont idag men ännu inget blåmärke.
Idag hade han oxå fnatt när jag kom hem. Lyckades med att snärta till lampan på min hallmöbel som i fart stötte mot vasen som inte vällte. Däremot lyckades lampan gå i flera bitar. Så nu har jag en trasig lampa och ett ömmande ben!
Det är kul att ha bullterriern Boris... :P

Trött, trött, trött!!!

Vet inte vad jag ska göra? Är sååå trött hela tiden! Jag förstår varför men jag vet inte hur jag ska göra för att det ska försvinna? Jag gör ju allt man kan göra. Jag sover som man ska, jag äter som man ska, jag motionerar som man ska. Vad mer ska jag göra?

Någon som har några tips?

RSS 2.0